Trailer

Metalzangers verzorgden alienstemmen Marvel’s Guardians of the Galaxy

Behind-the-scenesvideo toont het proces

Geschreven door Marvin Toepoel op
In een nieuwe trailer tonen de ontwikkelaars van Marvel’s Guardians of the Galaxy hoe de opnames voor de vele alien stemmen uit het spel in hun werk gingen.

Om ervoor te zorgen dat de alien talen in Marvel’s Guardians of the Galaxy tot hun recht kwamen, werkte Eidos Montreal samen met een specifieke groep stemacteuren: metalzangers. In bovenstaande trailer laten de ontwikkelaars het proces achter de schermen zien, en is te horen hoe de vervormde stemmen van de zangers uiteindelijk in de game klinken.

Eidos Montreals Steve Szczepkowski, senior audio director, vertelt hoe deze samenwerking tot stand is gekomen. De ontwikkelaar werkt namelijk samen met The Monster Factory, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren, regisseren en ontwerpen van allerlei stemopnames voor games en films. Het bedrijf levert vooral geluiden voor monsters en aliens, in verscheidene talen, en gebruikt daar een breed scala aan metalzangers uit allerlei landen voor. Zo wordt ook de Nederlandse Tom Hendriks op hun website vermeld.

Voor Guardians of the Galaxy werd onder andere een beroep gedaan op Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Vicky Psarakis (The Agonist), Simon Girard (Beyond Creation), Roxana BL (Your Last Wish), Raphael Osorio (Our Souls Evolve), Philippe Langelier (o.a. Ignominies) en Mikail Standjofski-Figols.

Bron: Eidos Montreal

Dit artikel delen:

Lees meer

Summer Games Done Quick 2022 verzamelt 3 miljoen dollar voor Artsen Zonder Grenzen Twee Fallout London-ontwikkelaars krijgen baan aangeboden door Bethesda
1

Reacties op: Metalzangers verzorgden alienstemmen Marvel’s Guardians of the Galaxy

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Buuzne

    • 4 juli 2022 17:33
    Tof kijkje achter de schermen!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.