Trailer
Mafia: Definitive Edition

Mafia: Definitive Edition-trailer toont het leven in de mafia

Game verschijnt op 25 september

Geschreven door Michel Musters op
Tijdens Gamescom Opening Night Live is er een nieuwe trailer van Mafia: Definitive Edition getoond.

De tweede verhalende trailer van Mafia: Definitive Edition sinds de aankondiging van de game heet A Life of Reward too Big to Ignore en toont het gevarieerde en gewelddadige leven van de maffia, met in het bijzonder hoofdpersonage Tommy Angelo.

Mafia: Definitive Edition is, in tegenstelling tot de recent uitgebrachte Mafia 2: Definitive Edition en Mafia 3: Definitive Edition, een volledige remake. Ontwikkelaar Hangar 13 meldt dat de game opnieuw is gebouwd in de engine van Mafia 3 en dezelfde plotlijnen als het origineel volgt. Verder is de game uitgebreid met nieuwe dialogen, gameplaysecties en uitgebreidere achtergrondverhalen van personages.

Mafia verscheen oorspronkelijk in 2002 voor de PlayStation 2 en volgt het verhaal van Angelo, die als taxichauffeur in Lost Heaven betrokken raakt bij de maffia. De Definitive Edition komt op 25 september uit voor PlayStation 4, Xbox One, Steam en Epic Games Store. Mensen die Mafia: Trilogy eerder hebben gekocht kunnen Mafia: Definitive Edition vanaf die dag meteen downloaden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Daisey Ridley, Willem Dafoe en James MacAvoy schitteren in 12 Minutes Door dimensies springen met Ratchet and Clank: Rift Apart
1

Reacties op: Mafia: Definitive Edition-trailer toont het leven in de mafia

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Analica

    • 29 augustus 2020 00:25
    ❤️ Wa­ard­eer mi­jn na­tte jo­nge poe­sje - http://ww­w.nl­69­.cl­u­b

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.