Trailer

Horrorgame The Chant komt in oktober uit voor PS5, Xbox Series X/S en pc

'Nieuws over de gen 8-versies volgt in de nabije toekomst'

Geschreven door Marvin Toepoel op
Het horrorspel The Chant komt in oktober uit voor PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc, maar niet voor PlayStation 4 en Xbox One.

The Chant werd oorspronkelijk aangekondigd voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S, maar in de nieuwste trailer - waarin ook de releasemaand wordt aangekondigd - ontbreekt de vorige generatie consoles. Ontwikkelaar Brass Token - opgericht door mensen die gewerkt hebben aan Sleeping Dogs en Rockstars Bully - zegt prioriteit te geven aan de nieuwste generatie consoles en de pc-versie.

Het horrorspel speelt zich af op een afgelegen eiland, waar enkele mensen samenkomen voor een spirituele ervaring. Spelers moeten op het eiland zien te overleven terwijl ze belaagd worden door enkele bovennatuurlijke wezens, die vrijkomen nadat een ritueel de poort naar een "nachtmerrie-dimensie" genaamd The Gloom opent. Spelers moeten "craften, vechten en ontsnappen" om te kunnen overleven.

The Chant kom in oktober naar PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC. Brass Token heeft nog niet bevestigd dat de vorige generatie consoles helemaal overgeslagen wordt, maar zegt op Twitter wel dat de prioriteiten nu bij de current-gen de pc-versie liggen. "Nieuws over de Gen 8-versies (PlayStation 4 en Xbox One, red.) volgt in de nabije toekomst", zo luidt het. 

Bron: Brass Token (YouTube)

Dit artikel delen:

Lees meer

Test Drive Unlimited: Solar Crown uitgesteld naar 2023 Saints Row staat weer met beide benen op de grond
1

Reacties op: Horrorgame The Chant komt in oktober uit voor PS5, Xbox Series X/S en pc

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    mole28

    • 18 mei 2022 18:04
    First of Third person?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.