Trailer

Het verhaal van Nioh 2 in beeld

Opzoek naar Spirit Stones

Geschreven door Cody van den Bogert op
Team Ninja heeft een nieuwe trailer van Nioh 2 naar buiten gebracht. De korte video geeft fans alvast een voorproefje van het verhaal.

De verhaaltrailer werd gedeeld in een blog post en licht het verhaal van de opkomende samoerai-game uit. Het speelt zich af in zestiende-eeuws Japan en volgt het verhaal van een huurling die beschikt over de uitzonderlijke krachten van de Yokai.

De protagonist voelt zich niet thuis onder de mensen en trekt er daarom zelfstandig op uit. Tijdens een gevecht met een kwaadaardige fiend verliest hij controle over zijn Yokai-krachten en dat levert hem een penibele situatie op. Om dit in de toekomst te voorkomen gaat de huurling opzoek naar Spirit Stones. Deze mysterieuze stenen helpen de half-mens bij communiceren met de Yokai Spirits.

De Nioh-reeks combineert de snelle actie waar Team Ninja bekend om staat met de uitdaging uit de Dark Souls-games. Eerder kondigde Team Ninja in een trailer aan dat Nioh op 13 maart 2020 verschijnt. Daarnaast werden er een aantal screenshots van de game gedeeld.

Bekijk de trailer hieronder.

Nioh 2 verschijnt op 13 maart 2020 voor PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Alan Wake is weer te downloaden op Xbox-consoles Rechtszaak tegen Nintendo pre-order-regeling krijgt een staartje
0

Reacties op: Het verhaal van Nioh 2 in beeld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.