Trailer
Immortality

Her Story-maker toont nieuwe game Immortality

Game komt deze zomer uit op pc en Xbox Series X en S

Geschreven door Michel Musters op
Sam Barlow, de maker van Her Story en Telling Lies, heeft een trailer van zijn nieuwe game Immortality: An Interactive Movie Trilogy getoond.

De game werd bijna twee jaar geleden al aangekondigd en stond toen nog bekend als Project Ambrosio. Afgelopen jaar werd ook al een nieuwe trailer van het spel getoond. 

Net als de eerder uitgebrachte games van Barlow - Her Story en Telling Lies - is Immortality een soort van interactieve film. In de game duikt de speler in het verhaal van de actrice Marissa Marcel. Nadat ze in drie films speelde waarvan er geen een het daglicht heeft gezien, verdwijnt ze plotseling volledig van de aardbodem. Spelers moeten in Immortality door gearchiveerde filmbeelden spitten om er achter te komen wat er is gebeurd met Marissa. 

Immortality: An Interactive Movie Trilogy moet ergens deze zomer op pc en Xbox Series X en S uitkomen. Het spel staat vanaf release ook op Xbox Game Pass.

Dit artikel delen:

Lees meer

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin is een koortsdroom Pc-versie Uncharted: Legacy of Thieves verschijnt mogelijk op 15 juli
1

Reacties op: Her Story-maker toont nieuwe game Immortality

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    denver

    • 17 maart 2022 09:09
    Zowel Telling Lies als Her Story zijn geen interactieve films.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.