Trailer
Atomic Heart

First person adventure Atomic Heart ondersteunt ray-tracing

Komt dit jaar uit op pc, PS5, PS4, Xbox Series X/S en Xbox One

Geschreven door Michel Musters op
De aankomende first person adventure Atomic Heart ondersteunt ray-tracing via Nvidia GPUs, zo is via een nieuwe trailer aangekondigd.

De gameplaytrailer toont niet alleen de ray-tracing technologie in de game, er worden ook een aantal gevaarlijke vijanden getoond.

Atomic Heart wordt ontwikkeld door de Russische studio Mundfish en werd in 2019 al aangekondigd voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Vorig jaar werd aangekondigd dat de game ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S komt. Het spel moet ergens dit jaar uitkomen.

Spelers verkennen in Atomic Heart een alternatief universum waarin de Sovjet-Unie nog bestaat en zich ontwikkelt in robottechnologie. Bijna elk gebouw in het land wordt bestuurd door robots. In een van de gebouwen beginnen robots een eigen wil te krijgen, en het is de missie van spelers om er achter te komen wat er aan de hand is. Men heeft zowel geweren als meleewapens ter beschikking.

Dit artikel delen:

Lees meer

Laatste missie van seizoen 2 van Zombie Army 4 is nu beschikbaar God of War: Ragnarok-ontwikkelaar werkt aan onaangekondigde game
0

Reacties op: First person adventure Atomic Heart ondersteunt ray-tracing

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.