Trailer
Gran Turismo 7

Echt circuit met virtuele versie in Gran Turismo 7 vergeleken

Racegame komt op 4 maart uit op PS5 en PS4

Geschreven door Michel Musters op
Een nieuwe video van Gran Turismo 7 toont een echt circuit en een virtueel circuit uit de game en vergelijkt ze met elkaar.

Het gaat om Willow Springs International Raceway. In een tweede video vertelt coureur Dai Yoshihara meer over de totstandkoming van de vergelijking.

Gran Turismo 7 komt op 4 maart uit op PlayStation 5 en PlayStation 4. Het nieuwe deel in de racefranchise pakt verschillende elementen uit het meest recente deel in de reeks, Gran Turismo Sport, alsmede de klassieke delen.

Gamer.nl plaatste eerder deze maand een uitgebreide preview van de game: "Het belangrijkste wapenfeit is daarbij het aantal beschikbare auto’s. Ontwikkelaar Polyphony Digital communiceert voor de lancering zo’n vierhonderd stuks, wat eerlijk gezegd een vrij bescheiden ophoging is van het totaal in Gran Turismo Sport. Wel zijn deze in de nieuwe game onderverdeeld in drie groepen: recente modellen, occasions en legendarische machines uit het verleden. Elke auto is naar verwachting wel uitgebreider te tunen dan ooit in een GT-game: tal van onderdelen en parameters zijn aanpasbaar, tot aan het formaat van de uiteindes van je achtervleugel! De optelsom bepaalt tevens de prestatie-index van je auto, een soortgelijk systeem als de Forza-games."

Dit artikel delen:

Lees meer

'TGP van RTX 40-gpu's zou op kunnen lopen tot 850 watt' The Ascent komt in maart naar PlayStation-consoles
3

Reacties op: Echt circuit met virtuele versie in Gran Turismo 7 vergeleken

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Yuhannes

  • 24 februari 2022 17:24
  Wordt hier niet heel wild van..

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Timesplitter

  • 24 februari 2022 18:18
  In het echt een grauwe troosteloze bende in een slechte staat. In GT een mooie glimmende steriele omgeving die er netter uitziet dan een gemiddelde operatiekamer.
  Deze video vindt ik nou niet echt goede reclame voor hoe realistisch GT de circuits nabootst.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Aerofox81

  • 24 februari 2022 20:26
  Een beetje te steriel. Het mist het rauwe gerubberde grove wegdek. En de overgang naar het zand is wel erg strak. Zegt natuurijk helemaal niks over hoe de game aanvoelt, en ik hoop voor de PS5 racers dat het een toffe racegame/sim gaat worden.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.