Trailer

De Enhanced Edition van Divinity: Original Sin

Toont gameplay met controller

Geschreven door Aida . op
In een nieuwe trailer voor Divinity: Original Sin Enhanced Edition is de besturing van de game met gebruik van een controller te zien.

Divinity: Original Sin Enhanced Edition is een verbeterde versie van de originele game die in 2014 uit kwam. Het spel bevat nieuwe missies, voice overs en een verhaallijn die opnieuw geschreven is. Daarnaast kunnen spelers die het spel samen spelen het beeld in twee delen opsplitsen en zo elk hun eigen gebied verkennen.

Het is niet mogelijk om opgeslagen games over te zetten naar de Enhanced Edition. Divinity: Original Sin Enhanced Edition is gratis voor iedereen die het originele spel in het verleden voor pc heeft aangeschaft.

De Enhanced Edition komt op 27 oktober uit voor PlayStation 4, Xbox One, pc, Mac en Linux. 

Dit artikel delen:

Lees meer

EA raadt Origin-gebruikers aan wachtwoord te veranderen Deze week op Gamer.nl: Een dikke bedankt!
2

Reacties op: De Enhanced Edition van Divinity: Original Sin

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • kiekendief

  • 19 oktober 2015 12:02
  "Divinity: Original Sin Enhanced Edition is gratis voor iedereen die het originele spel in het verleden voor pc heeft aangeschaft."

  Dit nieuws heeft voor verwarring gezorgd (niet bij iedereen maar toch wel bij een flink aantal gamers). Voor Divinity én voor Wasteland 2: directors cut, gaat het er om dat gamers die het spel al op Steam hebben de nieuwe versie voor steam krijgen. Ik las eerder geruchten dat backers en eigenaren van de steam versie een PS4/XBOX code zouden krijgen. Dat is dus niet waar.

  Nouja, verder geen ramp (en best wel logisch), maar the more you know :-)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Ksmai

  • 19 oktober 2015 16:33
  Ik zit enorm te twijfelen tussen deze en wasteland 2. Zit nu nog volop in the Witcher en opzich heb ik wel zin in iets ander dan Swords and sorcerer's fantasy. Het is wel zo dat divinity super reviews kreeg. Het zal kop of munt worden

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.