Trailer
Disney Speedstorm

Disney Speedstorm bevat Monsters, Inc.-parcours en -racers

Kartracer komt op een nog onbekend moment uit op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
Gameloft heeft een nieuwe trailer getoond van Disney Speedstorm, waarin te zien is dat er een racebaan in zit gebaseerd op Monsters, Inc.

De trailer werd gisteren tijdens de Disney & Marvel Games Showcase uitgezonden en toont het level The Factory. Ook racers Mike Wazowski, Celia Mae en Randall uit Monsters, Inc. zijn in actie te zien.

De kartracer Disney Speedstorm werd begin dit jaar al onthuld. In de game zitten diverse personages en omgevingen bekend uit Disney- en Pixar-films, waaronder Mickey, Goofy, Donald en Mulan. De game bevat diverse power-ups en elk personage heeft een speciale move.

Het spel wordt free-to-play, maar er komen wel (betaalde) seizoenen naar het spel waarmee nieuwe parcoursen en racers worden toegevoegd. Ook bevat de game cross-platform play. 

Disney Speedstorm komt op een nog onbekend moment uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch, Steam, Epic Games Store en Microsoft Store.

Dit artikel delen:

Lees meer

Lego Star Wars: The Skywalker Saga - Galactic Edition aangekondigd 'Uncharted: Legacy of Thieves Collection komt op 19 oktober op pc uit'
1

Reacties op: Disney Speedstorm bevat Monsters, Inc.-parcours en -racers

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 004

    • 10 september 2022 16:54
    Ik wacht al een tijd op een Mariokart achtige racegame op de pc en andere platformen en zie ernaar uit deze game te spelen. Het ziet er goed uit alleen ik zou vooral als Disney zijnde misschien voor iets meer cartoony graphics zijn gegaan wat goed aansluit bij de Disney franchise en de magische/sprookjesachtige weergave naast dat het minder zwaar is voor de computersystemen en het toegankelijker is. Ook lijkt er niet veel diversiteit in de banen te zitten qua kleurenpalet en heb ik geen spectaculaire baanmechanics gezien helaas.

    De game zou deze zomer uitkomen alleen de potentiele release wordt steeds later. Ik heb liever dat ze er een jaar langer over doen en de game goed uitwerken dan een snelle release. Geen idee wat een slim plan is om te doen hiermee voor Disney qua business model en of ze wel zoveel tijd erin willen investeren. Multiverse heeft ook al een flinke drop van spelers na 1 of 2 maanden.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.