Trailer

De Legend of Zelda-amiibo in Hyrule Warriors: Legends

Vanaf 24 maart beschikbaar voor Nintendo 3DS

Geschreven door Aida . op

Nintendo heeft een nieuwe trailer online geplaatst waarin het gebruik van amiibo in Hyrule Warriors: Legends wordt getoond. Een aantal The Legend of Zelda-amiibo komen in de video aan bod. 

De Zelda-amiibo die in de video worden gebruikt, zijn Zelda, Link, Wolf Link, Ganondorf, Sheik en Toon Link. Elke amiibo heeft een eigen werking. Zo activeert de Link amiibo een Power Glove in de game, waardoor Link een power-and-gauntlet aanval kan uitvoeren. Hiermee kan Link grote blokken oppakken en deze op de vijand gooien. 

De Wolf Link-amiibo, die ter ere van de release van The Legend of Zelda: Twilight Princess HD werd uitgegeven, ontgrendelt wapens voor zowel Midna als Twili Midna. In de trailer is te zien hoe Wolf Link het tegen de vijand opneemt.

Andere amiibo, zoals de Mario-amiibo, geven de speler extra items of rupees in gevechten. De Nintendo eShop biedt op dit moment een demo aan voor Hyrule Warriors: Legends.

Hyrule Warriors: Legends is vanaf 24 maart beschikbaar voor Nintendo 3DS. Het spel is de 3DS-versie van Hyrule Warriors op de Wii U. 

Bron: null

Dit artikel delen:

Lees meer

Shadow Complex Remastered nu uit voor Xbox One Alan Wake nu speelbaar op Xbox One
0

Reacties op: De Legend of Zelda-amiibo in Hyrule Warriors: Legends

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.