Trailer

De lanceringstrailer van Psychonauts 2

Game is vanaf morgen verkrijgbaar

Geschreven door Michel Musters op
Microsoft heeft tijdens zijn Xbox Gamescom-presentatie de lanceringstrailer van Psychonauts 2 getoond.

Psychonauts 2 is het vervolg op de eerste cultgame en de in 2017 verschenen vr-game Psychonauts in the Rhombus of Ruin. Hoofdpersonage Raz en zijn vrienden probeerde daarin de baas van de Psychonauts, Truman Zanotto, te redden. De games staan bekend om diens solide platformgameplay, humor en bij wijlen haast psychedelische graphics en leveldesign.

Psychonauts 2 is vanaf morgen beschikbaar voor Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 4 en pc. Via backward compatibility is het spel ook op PlayStation 5 te spelen. Tot slot staat de game vanaf morgen op Game Pass.

Gamer.nl beloonde de game met een 8,5: "Psychonauts 2 is misschien niet de meest afgewerkte platformer ooit, maar net zoals het eerste deel barst dit avontuur van de slimme vondsten en creativiteit. De uitstapjes naar het binnenste van het brein zijn niet alleen grappig en origineel, maar hangen altijd op verrassende manieren samen met het intrigerende hoofdverhaal. De uitgebreide cast van bonte personages en de met extra’s gevulde spelwereld doen de rest van het werk. Daarmee heeft Psychonauts na heel lang wachten eindelijk een waardig vervolg gekregen."

Dit artikel delen:

Lees meer

Actie-rpg Stray Blade voor consoles en pc aangekondigd State of Decay 2-uitbreiding Homecoming verschijnt op 1 september
0

Reacties op: De lanceringstrailer van Psychonauts 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.