Trailer

De gevechten in Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

Game komt op 18 maart uit op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
Een nieuwe trailer van Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin legt de nadruk op gevechten in de game.

In de trailer wordt uitgelegd dat spelers Jack besturen, "een strijder en een man met een missie. Samen met zijn partners Jed, Ash, Neon en Sophia is zijn taak om de duisternis die de wereld overneemt te vernietigen en felle gevechten te doorstaan om vrede te creëren in het koninkrijk van Cornelia."

In de video wordt onder andere de nadruk gelegd op het legen van de 'break gauge'-meter van vijanden en het gebruik van 'soul burst' om ze te stoppen. Met aanvallen zoals Lightbringer kunnen grote groepen vijanden op afstand gehouden worden.

Daarbij heeft de game ook weer zogenaamde 'jobs'. Spelers beginnen als een Swordsman, maar kunnen gedurende het spel meerdere jobs ontgrendelen. Elke job komt met unieke aanvallen, wapens en uiterlijke aanpassingen.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin wordt ontwikkeld door Team Ninja en combineert snelle actie met het soulslike genre. Hoofdpersonage Jack moet allerlei uitdagingen zien te overkomen om het licht uit de kristallen terug te brengen naar Cornelia, een koninkrijk dat door duisternis wordt geteisterd. De game verschijnt op 18 maart voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

'Na de drie games van Respawn wil EA geen Star Wars-games meer maken' Spelers kunnen naadloos schakelen tussen Steam Deck en pc
0

Reacties op: De gevechten in Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.