Trailer
Dragon Ball Xenoverse 2

De eerste dlc voor Dragon Ball Xenoverse 2

Ook gratis update in aantocht

Geschreven door Lucas May op
Bandai Namco heeft een trailer en meer details over de eerste dlc voor Dragon Ball Xenoverse 2 uitgebracht. Hiernaast wordt een update beschikbaar gesteld met gratis content.

Het dlc-pakket bevat onder andere twee nieuwe speelbare personages. Dit zijn Cabbe, inclusief Super Saiyan transformatie, en Frost in zijn "final form". Hiernaast worden nieuwe aanvallen, quests, kostuums en emotes toegevoegd. In de onderstaande video is een voorproefje van de nieuwe content te zien.

Naast de betaalde dlc wordt ook een gratis update uitgebracht. Alle spelers ontvangen zes nieuwe kostuums, vier nieuwe aanvallen, een nieuwe Raid Quest met Evil Yamcha en meer. Meer informatie over de inhoud van zowel de eerste dlc als de gratis update is te vinden op de officiële website.

De season pass voor Dragon Ball Xenoverse 2 kost 24,99 euro en geeft toegang tot vier contentpakketten. Zowel de eerste dlc als de gratis update zijn vanaf morgen beschikbaar voor pc, Xbox One en PlayStation 4.
Bron: Dragon Ball Xenoverse 2

Dit artikel delen:

Lees meer

'Suicide Squad-game geannuleerd om focus bij Batman te leggen' Witcher-studio ontvangt 7 miljoen euro voor verbeterde multiplayer
0

Reacties op: De eerste dlc voor Dragon Ball Xenoverse 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.