Trailer
Apex Legends

De battle pass-inhoud van seizoen 10 van Apex Legends

Tiende seizoen begint vandaag

Geschreven door Michel Musters op
In een nieuwe video toont Respawn de inhoudt van de battle pass van het tiende seizoen van Apex Legends, dat vandaag begint.

De video is hieronder te bekijken. Het nieuwe seizoen heet Emergance en bevat onder andere het nieuwe personage Seer. Het personage is in samenwerking met illustrator, animator en regisseur Robert Valley (Tron: Uprising en Love, Death & Robots) gemaakt. Dit personage heeft een hartslagsensor, waarmee hij tegenstanders kan opsporen. Ook gebruikt hij microdrones. 

De World's Edge-map wordt in Emergence ook aangepast. Een nieuw wapen in de vorm van de Rampage LMG wordt ook toegevoegd. Verder komen er Ranked Arenas naar de game als onderdeel van een nieuwe, competitieve 3v3-modus. Aanstaande maandag moet Respawn meer details over het seizoen onthullen.

Apex Legends is verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch, Origin en Steam.

Dit artikel delen:

Lees meer

Korte Battlefield 2042-film verschijnt volgende week McDonalds-versie van PlayStation 5-controller komt toch niet uit
1

Reacties op: De battle pass-inhoud van seizoen 10 van Apex Legends

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    den_the_man

    • 3 augustus 2021 14:06
    Wow, Nier staat al heel lang op mijn backlog. Mijn Now abo loopt af in november. Nu bezig met God of War (2018). Ik moet op gaan schieten, want de tijd dat ik hele dagen kon gamen is allang voorbij.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.