Trailer
Back 4 Blood

Campagnetrailer van Back 4 Blood uitgebracht

Game komt op 12 oktober uit

Geschreven door Michel Musters op
Turtle Rock Studios heeft een nieuwe trailer gebaseerd op de campagne van het aankomende Back 4 Blood uitgebracht.

De trailer is hieronder te bekijken. Back 4 Blood wordt ontwikkeld door Left 4 Dead-maker Turtle Rock Studios. Hoewel de co-op shooter qua opzet vergelijkbaar is, introduceert Back 4 Blood een aantal nieuwe spelmechanieken. Zo werken vijanden en omstandigheden per level met een kaartensysteem, dat spelers voorafgaand aan een ronde kunnen inzien. Zo is zichtbaar welke vijanden worden geïntroduceerd en of obstakels als mist aanwezig zijn. Spelers kunnen op hun beurt ook hun kaarten met bonussen selecteren.

Het is ook mogelijk om te kiezen uit acht verschillende personages, waarvan elk over specifieke eigenschappen beschikt. Zo beschikt het personage Walker over extra nauwkeurigheid na 'precision kills', richt hij extra schade aan en verhoogt hij de gezondheid van het team. Anderen bieden bijvoorbeeld over meer munitie of heal-capaciteiten.

Back 4 Blood komt op 12 oktober uit voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De game staat op lancering ook op Xbox Game Pass.

Dit artikel delen:

Lees meer

Deze SSD’s zijn klaar voor de PS5 'Vervolg op Call of Duty: Modern Warfare verschijnt volgend jaar'
0

Reacties op: Campagnetrailer van Back 4 Blood uitgebracht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.