Trailer
Call of Duty Black Ops: Cold War

Call of Duty: Black Ops Cold War-bèta begint deze week

Game komt op 13 november uit

Geschreven door Michel Musters op
Aangezien de bèta van Call of Duty: Black Ops Cold War deze week begint op PlayStation 4, heeft Activision Blizzard een korte trailer voor de bèta uitgebracht.

Activision en ontwikkelaar Treyarch hebben eerder al de precieze data en details van de verschillende bèta's uit de doeken gedaan. PlayStation 4-gamers die het spel hebben gereserveerd kunnen donderdag en vrijdag aan de slag met een exclusieve bèta. Van 10 tot en met 12 oktober mogen alle PlayStation 4-gamers de bèta spelen.

Op 15 en 16 oktober is er nog eens een open bèta op PlayStation 4, terwijl mensen die de game op pc of Xbox One hebben gereserveerd met een exclusieve bèta aan de slag kunnen. Op 17 tot en met 19 oktober is de bèta op alle systemen vrij speelbaar.

Call of Duty: Black Ops Cold War speelt zich na de eerste Black Ops af en draait om de klopjacht op Sovjetspion Perseus. De game schakelt net als het eerste deel tussen de jaren tachtig en de Vietnamoorlog. Verschillende bekende personages keren terug, zoals Mason, Woods en Hudson. De game bevat een multiplayer- en Zombies-modus. Verder is Warzone geïntegreerd in de game, met een battle pass-systeem en gratis content als wapens.

Call of Duty: Black Ops Cold War verschijnt op 13 november voor PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. De game komt op 19 november ook uit op PlayStation 5.

In een korte video van Digital Foundry wordt de bèta op PlayStation 4 Pro gespeeld en wordt gekeken of het spel zich op de console kan meten met maximale pc-settings. Die video is hieronder te zien.

Dit artikel delen:

Lees meer

Mortal Kombat 11 is acht miljoen keer verkocht Knight Fever-level uit Fall Guys seizoen 2 getoond
1

Reacties op: Call of Duty: Black Ops Cold War-bèta begint deze week

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Whitewolf1988

    • 6 oktober 2020 08:51
    De Alpha vond ik persoonlijk erg tegenvallen dus wel benieuwd of de Beta daar verandering in kan gaan brengen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.