Trailer
Horizon Forbidden West

Bekijk de filmische trailer van Horizon Forbidden West

Zero Dawn 20 miljoen keer verkocht

Geschreven door Jacco Peek op
Guerrilla Games heeft een nieuwe filmische trailer van Horizon Forbidden West uitgebracht.

De trailer brengt verschillende locaties uit 'het verboden westen' in beeld, de spelwereld van de game. Ook reflecteert protagonist Aloy op de training van Rost, haar vaderfiguur uit Horizon Zero Dawn.

Ook maakt Sony bekend dat Horizon Zero Dawn op PlayStation 4 en pc bij elkaar 20 miljoen keer is verkocht. In totaal werd de game een miljard uur gespeeld. Degenen die de game digitaal hebben aangeschaft kunnen deze nu alvast downloaden.

Forbidden West verschijnt op 18 februari voor PlayStation 5 en PlayStation 4. Daarin onderzoekt Aloy een mysterieuze plaag die zowel robotdino's als mensen aantast, te midden een oorlog tussen te aanwezige stammen. 

Op het gebied van gameplay beschikt het personage over verschillende nieuwe vaardigheden, zoals een grijphaak, zweefvlieger en uitgebreidere gevechtsopties.

Dit artikel delen:

Lees meer

Russische tiener veroordeeld tot gevangenisstraf om plan opblazen FSB-gebouw in Minecraft PlayStation Plus dit weekend gratis
1

Reacties op: Bekijk de filmische trailer van Horizon Forbidden West

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    gamerlezer

    • 11 februari 2022 22:57
    Yup, nice! en nog koop ik er geen PS4/5 voor. Hoop dat deze release snel achter de rug is. Laat ze maar werken aan de PC release. Veel beter ;)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.