Trailer
SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

Baasgevechten in SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

Game komt op 31 januari 2023 uit op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
THQ Nordic heeft een nieuwe trailer van SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake online geplaatst waarin verschillende baasgevechten de revue passeren.

Zo is slak Gary te zien als een slijm spugende koning. Hij en andere eindbazen kunnen bekeken worden in onderstaande trailer.

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake is een platformer vergelijkbaar met het in 2020 uitgekomen SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated. In de game krijgen SpongeBob en Patrick een buisje vol zeemeermintranen in handen, die al hun wensen uit laten komen. Maar de twee wensen zoveel dat er gaten ontstaan in het weefsel van de ruimtetijd.

Vrienden en gebouwen in Bikinibroek verdwijnen en portalen naar werelden genaamd Wishworlds komen in hun plaats. SpongeBob moet samen met Patrick, die in de tussentijd in een ballon is veranderd, de Wishworlds bezoeken om alles weer in orde te maken.

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake verschijnt op 31 januari 2023 op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Watch Dogs Legion verschijnt in januari op Steam Raw Fury geeft horrorgame Post Trauma uit
0

Reacties op: Baasgevechten in SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.