Trailer

Partygame Scribblenauts Showdown onthuld

Ready… Set… Party!

Geschreven door Bob van der Laan op
WB Games heeft vandaag een Announce Trailer uitgebracht voor Scribblenauts Showdown.

Scribblenauts maakt na alweer bijna vijf jaar zijn comeback als Scribblenauts Showdown. Op 6 maart komt het spel uit voor PlayStation 4, Xbox One en Switch. De multiplayer party-game brengt beide hoofdpersonages Maxwell en Lily terug met meer dan 25 verschillende minigames.

In het spel kunnen vier spelers het tegen elkaar op nemen in een Showdown Mode, hierbij zijn specifieke diverse type minigames beschikbaar, zoals ‘Wordy’. Dit spel brengt de spelers terug naar de originele Scribblenauts spellen waarin de speler verschillende objecten tevoorschijn kan toveren met woorden. Verder is er een Versus Mode waarbij twee spelers minigames tegen elkaar spelen en een Sandbox Mode waar spelers alle vrijheid hebben.

Vorige maand december kwam het nieuws al naar buiten dat er mogelijk een nieuwe Scribblenauts-game in ontwikkeling zou zijn. Nintendo Everything vond toen een leeftijdsclassificatie in Taiwan die melding maakt van 'Scribblenauts Showdown'. Nu weten we het dus zeker en komt het spel 6 maart uit voor PlayStation 4, Xbox One en Switch en wordt ontwikkeld door Shiver Entertainment.

Dit artikel delen:

Lees meer

Middenvelders van TOTY in Fifa 18 onthuld Spirituele opvolger van Theme Hospital aangekondigd
0

Reacties op: Partygame Scribblenauts Showdown onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.