Trailer

Activision en Treyarch kondigen Call of Duty: Black Ops 4 aan

Meer informatie op 17 mei

Geschreven door Jacco Peek op
Na een aantal geruchten en vermeende lekken bevestigt Activision dat Call of Duty: Black Ops 4 dit jaar verschijnt. De game lanceert op 12 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Op dit moment is er nog weinig informatie bekend over de game, maar op 17 mei organiseert Activision een community-evenement waar de game volledig wordt onthuld.

Wel is er een eerste teaser-trailer uitgebracht die snelle beelden toont van de eerste drie Black Ops-games, waarvan de laatste verscheen in 2015 en een futuristische setting kende.

Er is wat ophef rondom de schrijfwijze van het Romeinse cijfer IV, dat door de ontwikkelaar wordt geschreven als 'IIII'. Oudere klokken hanteren deze stijl echter ook, omdat het door de Oude Romeinen als heiligschennis werd gezien om de naam van de god 'Jupiter' te gebruiken. Dit wordt in de Romeinse taal geschreven als 'IVPPITER.'

Eerdere geruchten noemden ook een Nintendo Switch-versie van Black Ops 4, maar daar is niets over bekend. Wellicht dat Nintendo vanavond de game alsnog aankondigt tijdens de Direct.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bekijk vanavond om 23:00 uur een nieuwe Nintendo Direct Live om 20:00: Hearts of Iron 4
0

Reacties op: Activision en Treyarch kondigen Call of Duty: Black Ops 4 aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.