Teaser

Niantic komt volgend jaar met grote update voor Ingress

Niantic wil Ingress weer populair maken

Geschreven door Bob van der Laan op
Uitgever Niantic komt volgend jaar met een grote update voor Ingress, waarmee de ontwikkelaar nieuwe spelers wilt aantrekken.

John Hanke, de CEO van Pokémon Go-uitgever Niantic Labs, heeft aangekondigd dat in 2018 een grote update wordt uitgebracht voor de augmented reality-game Ingress. In een interview met The Verge laat Hankeweten dat sinds de release van Pokémon Go de aandacht voor Ingress erg was gekrompen, maar dat het ontwikkelteam op dit moment druk bezig is met een update genaamd Ingress Prime. De nieuwe versie moet toegankelijker zijn voor spelers en krijgt een vernieuwde verhaallijn.

In Ingress strijden spelers in twee teams, The Enlightened enThe Resistance, met de bedoeling om zoveel mogelijk portalen zien te veroveren en te behouden.

“Ingress is normaal erg moeilijk om door te hebben en wordt meestal pas interessant wanneer er verbinding is met andere groepen spelers. Wij aanschouwen het spel echt als de spirituele kern van Niantic.” laat Hanken weten.

Als onderdeel van de vernieuwde versie werkt Niantic aan een anime-serie over de game die zich afspeelt in de wereld van Ingress. Over de anime geeft Niantic verder nog geen details vrij over de inhoud of releasedatum.

Naast de vernieuwde versie van Ingress is Niantic ook hard aan het werk aan mobiele ar-game Harry Potter: Wizards Unite die ergens in 2018 moet verschijnen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Speel retrogames in virtuele slaapkamer met vr-emulator Speedrunner breekt 15 jaar oud GoldenEye 007-record
0

Reacties op: Niantic komt volgend jaar met grote update voor Ingress

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.