Stream
Total War Warhammer 2

Live om 20:00: Total War: Warhammer 2

Stream-play the game, yes-yes!

Geschreven door Wilbert Meetsma op
Vanavond tussen 20:00 en 22:00 speelt Gamer.nl live Total War: Warhammer 2, het nieuwste deel in de strategische Warhammer-trilogie van Creative Assembly.

Redacteur Wilbert kan er maar niet over uit of hij vanavond met de nobele High Elfs, sadistische Dark Elfs, gluiperige Skaven of dinosaurus berijdende Lizardmen moet spelen, want alle vier verdienen hun moment in de schijnwerpers. Laat je voorkeur horen in de reacties!

Je kunt de stream hieronder bekijken of op het Twitch-kanaal van Gamer.nl.

Dit artikel delen:

Lees meer

LawBreakers dit weekend gratis speelbaar op Steam The Mummy Demastered neemt de vorm van een Metroidvania
4

Reacties op: Live om 20:00: Total War: Warhammer 2

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Ossiemossie

  • 26 september 2017 20:22
  Kijk! Beginnen met Scaven, had niet beter gekund :D

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • rohirrimdwarf

  • 26 september 2017 22:14
  @ossiemossie Wat maakt Scaven zo leuk?

  (Heb warhammer 2 al gepreordered op goed vertrouwen. Heb nog weinig van de game gezien)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Swieb

  • 27 september 2017 14:21
  @rohirrimdwarf

  Ik kan niet voor Ossiemossie spreken, natuurlijk, maar ik haal ook veel plezier uit de Skaven. Wat hen voor mij zo leuk maakt is voor een groot deel te danken aan hun lore. De Skaven zijn ratachtig in elke zin van het woord. Ze zijn niet uit te roeien, verspreiden ziektes, intelligenter dan je zou verwachten, banger dan een Goblin die in loop van een Dwarven Thunderer kijkt en onovertroffen in hun vermogen om de ander erbij te naaien.

  Waar het meeste kwaad in de Warhammer-wereld te wijten is aan de vier grote Chaos-goden Khorne, Tzeentch, Nurgle en Slaanesh, zijn de Skaven van zichzelf zo in-en-in laaghartig dat ze hun eigen Chaos-god hebben, The Great Horned Rat. Behalve hun rotsvaste geloof in de Horned Rat zijn ze bijzonder slim en gebruiken ze hun creativiteit op de meest verknipte manieren die je kunt bedenken.

  In de game vertaalt dat zich naar een factie die compleet maling heeft aan iedereen, inclusief z'n mede-Skaven. Staan er Skavenslaves in de weg voor je Plagueclaw Catapults? Pff, voor hen duizend anderen. Net een Non-Agression Pact afgesloten? Boeiend, die reputatie heb je toch niet nodig als je potentiële bondgenoten stikken in hun eigen gal.

  Het is een factie die er geen probleem mee heeft om tientallen soortgenoten genetisch te manipuleren, te muteren met Warpstone en vervolgens aan elkaar te naaien. Dat is zo verachtelijk, daar kan ik alleen maar respect voor hebben. :D

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Ossiemossie

  • 27 september 2017 18:27
  @swieb I

  Ik ben onder de indruk van je beschrijving van de Skaven, blijkbaar kan je wel degelijk voor mij spreken!

  Wat het ook leuk maakt om skaven te spelen in warhammer 2 is dat ze zo gaaf geanimeerd zijn. Kijk bijvoorbeeld naar de legendary Lord Queek Headtaker.. die beweegt alsof hij zojuist 10 XTC pillen op heeft. Dat komt natuurlijk weer omdat hij een rat is met een snelle hartslag en snelle abrupte 'twitchende' bewegingen.

  En dan de geniale voice acting! Yes-Yes, Stab-Stab! Fantastisch.

  In de tabletop is het eigenlijk geen doen om Scaven te spelen door het grote aantal models dat je dan moet verven, elke afzonderlijke scaven is immers niks waard. Scaven moet het dus van kwantiteit hebben. In een game hoef je gelukkig helemaal niet te verven en kan je lekker spelen.

  Al met al een fantastisch ras.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.