Stream
Devolver Digital

Bekijk hier live om 04:00 uur de Devolver Digital-persconferentie vanaf E3 2019

Een bizarre presentatie waarin wellicht ook games voorbijkomen

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Bekijk hier de Devolver Digital-persconferentie vanaf E3 2019. Het belooft weer een bizarre presentatie te worden, waarin we wellicht ook nieuws horen over Eitr of The Talos Principle 2.

De livestream van Devolver Digital begint op maandag 10 juni om 04:00 uur Nederlandse tijd. De Amerikaanse uitgever en distributeur is sinds twee jaar aanwezig op E3 en staat bekend om zijn bizarre persconferenties, die de spot drijven met de beurs. Ook dit jaar suggereren de Tweets van Devolver Digital dat het weer een interessante presentatie gaat worden. Op het gebied van games krijgen wellicht nieuws te horen over Eitr of The Talos Principle 2.

Kan je de stream niet live kijken? Op Gamer.nl doen we live verslag van de persconferentie en kan je alle aankondigingen en trailers direct terugvinden. Hiernaast plaatsen we een samenvatting en een analyse van de presentatie, zodat je niets hoeft te missen tijdens de E3. Bovendien zijn we op locatie aanwezig, dus houdt ook ons Instagram-kanaal in de gaten.

Meer details en tijden voor de overige persconferenties vanaf E3 2019 zijn te vinden in ons uitgebreide overzicht op Gamer.nl/E3.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bekijk hier live om 02:30 uur de Bethesda-persconferentie vanaf E3 2019 E3-analyse: Microsoft heeft alles onder controle
1

Reacties op: Bekijk hier live om 04:00 uur de Devolver Digital-persconferentie vanaf E3 2019

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Qinneth

  • 10 juni 2019 14:18
  Omdat Gamer.nl nog slaapt, hier is een link naar de volledige pers conferentie voor degene die het terug willen kijken: https://www.youtube.com/watch?v=yuhj8CjHWuc&has_verified=1

  Echt te gestoord voor worden, maar wel ontzettend leuk.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.