Special
Wookiee Leaks

Wookiee Leaks: A Star Wars News Update - Zin in Battlefront 2

En nieuwe tv-spot voor The Last Jedi

Geschreven door Dennis Mons op
Nog 33 hele dagen wachten tot we naar Star Wars: The Last Jedi kunnen gaan. Gelukkig kunnen we ons tot die tijd prima vermaken met de Wookiee Leaks en binnenkort natuurlijk Star Wars: Battlefront 2.

We trappen dan ook af met een recap van de nieuwe tv-spot, waar we vorige week slechts even een eerste glimp van in Wookiee Leaks konden stoppen. Ook checken we even de video van EA waarin ze de gameplay van maar liefst 14 heroes laten zien, waaronder Yoda, Kylo Ren, Darth Vader, Luke Skywalker, Emperor Palpatine, Chewbacca en Darth Maul.

Laten we echter zeker niet vergeten te melden dat er wederom een gast aanwezig is die enorm veel met Star Wars heeft. Sterker nog, Peter de Haas, de gast in kwestie, is zo bevlogen over de films dat hij zelf met veel oog voor detail Star Wars film props namaakt. Hiervoor gebruikt hij, net als de propdesigners van de films zelf, alles wat hij maar kan vinden; van schroefdoppen tot shampooflessen, van sigarenkistjes tot de buis van een oude stofzuiger. Hij heeft zelfs complete kostuums nagemaakt waaronder een Jedi robe en een X-Wing-pilotenpak en -helm, waarvan hij laatstgenoemde ook meegenomen heeft.

En het is niet alleen Star Wars-spullen die hij maakt. Hij heeft ook een prachtig masker meegenomen uit de film The Mask, twee toverstaffen uit Harry Potter, de Orb uit Guardians of the Galaxy en heel veel Star Trek-props uit The Original Series, Voyager, Deep Space 9 en The Next Generation.

Dus hoewel ook deze Wookiee Leaks weer tjokvol Star Wars-weetjes zit, gaan we lekker breed en kun je stellen dat we laten zien hoe trots we zijn op onze 'filmnerd' geuzennaam.

Dit artikel delen:

Lees meer

Live om 20:00: Call of Duty: WW2 Eerste beelden van L.A. Noire voor Switch uitgebracht
3

Reacties op: Wookiee Leaks: A Star Wars News Update - Zin in Battlefront 2

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  DunkieXL

  • 9 november 2017 18:04
  Leuk filmpje weer Dennis keep it up!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  obi-twan kenobi

  • 10 november 2017 00:19
  Weer een leuke aflevering en knap hoe Peter die props maakt.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Ragpost

  • 10 november 2017 08:36
  Haha mooie gast!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.