Special
Wookiee Leaks

Wookiee Leaks: A Star Wars News Update - Force Friday 2

En de 'duistere' foto van Luke

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Eindelijk is het zover; het is Force Friday 2! Tijdens dit enorme evenement laten de grootste merchandisemakers ter wereld, zoals onder andere Hasbro en LEGO, hun nieuwste producten zien met betrekking tot de films, series en games.

Natuurlijk zullen de echt vernieuwende producten gekoppeld zijn aan Star Wars – Episode VIII: The Last Jedi, dus kunnen we hoogstwaarschijnlijk ook aankondigingen verwachten van nieuwe personages, wezens en voertuigen.

Omdat Wookiee Leaks: A Star Wars News Update vrijdags live gaat, konden we niet inhaken op de aankondigingen aangezien de fabrikanten in Amerika pas om 12.01 ’s middags (lokale tijd) hun merchandise mogen lanceren. Maar gelukkig hebben we daar een oplossing voor gevonden om alvast een tipje van de sluier op te kunnen lichten. We gingen op bezoek bij De Toyboys in Haarlem, een heerlijke speelgoedwinkel met veel action figures, collectibles en klassiek speelgoed, van Transformers tot Marvel-superhelden. Maar omdat zij ook gespecialiseerd zijn in Star Wars-toys, konden ze ons al een beetje vertellen wat er aan merchandise aan zit te komen, zoals een enorm vette LEGO-set van de TIE Silencer van Kylo Ren en vette nieuwe figures in de mooie Black Series.

Verder moéten we natuurlijk wel even in gaan op de nieuwe foto van Luke Skywalker die op de cover van het Hongaarse filmblad Mozimánia prijkte, want gaat Skywalker flirten met de Dark Side? Dennis en zijn gast Martin gaan er uitgebreid op in.

En last but not least geven we ook nog eens de inmiddels befaamde Chewbacca-cap van Bioworld weg, die overigens nog veel meer toffe Star Wars-gerelelateerde kleding hebben. Op het einde van de show krijg je te horen wat je daar precies voor moet doen.

Genoeg Star Wars dus in Episode 2 van Wookiee Leaks: A Star Wars News Update. En wil je op de hoogte blijven van de laatste Star Wars-nieuwtjes, roddels en memes, like ons dan zeker ook even op Facebook en volg ons op Twitter.

.

Dit artikel delen:

Lees meer

Metal Gear Survive (hands-on) Fans maken Tomb Raider 2 opnieuw in Unreal Engine 4
0

Reacties op: Wookiee Leaks: A Star Wars News Update - Force Friday 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.