Special
Red Dead Redemption 2

Tips van de Gamer.nl-community voor Red Dead Redemption 2

Blijf ze vooral opsturen!

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Eerder deze week vroegen we jullie de allerbeste tips voor Red Dead Redemption 2 in te sturen. Inmiddels hebben we er al een hele hoop binnengekregen. Bedankt voor het insturen! Lees ze hieronder terug om nog beter op avontuur te kunnen gaan op de prairie.

Bang dat je je kans hebt gemist om tips in te sturen? Vrees niet, je kan alsnog dit formulier gebruiken om ze te delen. We zullen dit bericht bijwerken om de nieuwe inzendingen toe te voegen. We hebben in sommige gevallen de tips iets aangepast om de leesbaarheid te verbeteren.

De winnaar van de Red Dead Redemption 2-mok is GSNuke! Gefeliciteerd, je kan binnenkort een pakketje verwachten.

StormFox

Jouw paard, je beste vriend. Zorg goed voor je paard en je zal hem nieuwe trucjes kunnen aanleren die later zeer goed van pas komen.

Kritcher

Zorg dat je altijd een Horse Revive bij je draagt!

Neotech

1.Ten zuiden van Armadillo kun je wilde mustangs vinden. Erg goede paarden.

2. Als je weet dat je iets illegaals gaat doen in een missie: bandana om! Zo kan de bounty lager uitlopen of helemaal vervallen.

3. Getuigen kan je het beste meesleuren met een lasso tot buiten de stad en hog tie gebruiken en ze in het wild vrijlaten. Zo komt er een bounty

4. Als je van bounty hunters of sheriffs af wil komen zonder dat je bounty nog hoger oploopt, probeer dan op de paarden of in de benen te schieten. Als ze van het paard vallen halen ze je nooit meer in.

Red Dead Redemption 2

GSNuke

Mocht je een huis/kamp overvallen, laat de laatste persoon leven, hij vertelt in sommige gevallen waar een 'hidden stash' ligt verstopt voor extra loot.

Donkervoort

Hou de Options-knop (op PS4) of de Menu/Start-knop (op Xbox One) ingedrukt om direct naar de map te gaan i.p.v. naar het pauzescherm en het dan nog een keer selecteren.

Jeroen_l******

Niet in galop door de straten, al mijn bounties zijn nog voor het vermoorden van mensen met een paard.

mr.tc040

Speel eerst de storyline i.p.v je gelijk op het dievenpad gaat want je honor gaat zwaar naar beneden.

P2Resk

Save af en toe, vooral in het begin kun je dan nog terug als je per ongeluk iemand ombrengt en in een shootout terecht komt, scheelt een hoop in Bounty-kosten!

Red Dead Redemption 2

Jaybigaboii

Het beste paard van het spel is de Arabian White Coat. Deze kun je vinden aan de westkant van Lake Isabella, in het noordwesten van de map. Dat is de enige locatie waar die te vinden is.

ROBO--ROB

Koop nooit een paard, ga er op uit om deze zelf te vangen!

Hefbizzle

Jaag een buck, maak een trinket bij de fence, de trinket geeft je meer kans op 3 sterren pelts. Hierdoor kan je veel sneller betere items maken. En natuurlijk meer flaneren in de saloon.

MH2004

Download de companion app zodat je waypoints kan zetten en om je statistieken te bekijken.

ShadyRabbit5205

Als je in een shootout zit moet je zeker gaan reloaden, dit kan bij verschillende wapens best lang en vervelend zijn. Wil je die tijd nou overslaan? Activeer je dead eye dan, ook al is het voor 1 seconde. Dat werkt prima!

Stynd

En de allerbeste tip van allemaal: zet je HDR UIT! Echt mensen, wat een verschil bij mij. Met HDR aan is het flets en onscherp en met HDR uit gaat er een wereld voor je open.

Miel

Probeer zodra je de kans krijgt de schatzoekmissies af te ronden. Deze leveren snel een leuk zakcentje op. Hiermee kan je je kamp upgraden om betere wapens en items te krijgen die handig zijn in je reis door de wereld.

Red Dead Redemption 2

Bonus!

Ook in de reacties onder het artikel van de oproep werden tips gezet. Voor de volledigheid zijn die hieronder te vinden.

Frez

Wanneer je net als mij voor de first-person-ervaring gaat: verander de camera instellingen zo dat je head bobble minmaal is en eventueel je paardrijrden en in cover schieten 3rd person is.

HighNesZ

Je kan je bounty afkopen op het station of door jezelf in te leveren bij de politie wanneer je liever niet wilt betalen. Zorg dan dat je al je centjes voor het bezoeken van de politie hebt uitgegeven. Zo kun je een 300 bounty afkopen voor weinig.

Kleinekoosjer

Upgrade de tent van Dutchen daarna die van jezelf. Zo ontgrendel je de 'one-way-fast-travel'. Scheelt een hoop tijd in deze mega grote wereld. Uiteraard mis je dan wel het een en ander.

Red Dead Redemption 2

Ayho

1. Richt je pistool en druk dan omhoog op de d-pad om in in de lucht schieten (Warning shot). Soms vermijd je gevechten hiermee.

2. Tijdens jagen is het toch wel handig om je verrekijker te gebruiken. Verken de dieren en kijk naar het kwaliteit. Het wordt met 1, 2 of 3 sterren aangeduid. Ga uiteraard voor dieren met 3 sterren. Goed voor upgrades en geld verdienen.

Tyberium

1. Kijk over het landschap en spot de rook van kampvuur in de verte voor interessante plekken.

2. Gebruik pruimtabak om je dead-eye op te laden i.p.v. sigaretten (geen health penalty).

3. Zorg dat je de witte camp-sidequests snel doet; ze verdwijnen op een gegeven moment.

4. Gebruik de 'optie toggle run' in de settings; hoe je niet steeds de 'run knop' ingedrukt te houden.

5. Gebruik de optie 'tap assist' in de settings; scheelt je RSI van het knop-rammen als je iemand wil wurgen.

6. Schuif s'avonds eens aan bij het kamp-kampvuur voor sterke verhalen.

7. 'Bestudeer' de dieren met je geweer of verrekijker (onderin beeld staat 'study' als je mikt op een dier) om te leren hoe je 'm het beste kunt neerknallen. Met een dubbelloops op een konijntje schieten is bijvoorbeeld niet handig.

8. 'Stranger missions' leveren écht wat op. Die knakker die je eerder had gered, laat je later bijvoorbeeld een gratis ding uit de lokale winkel uitzoeken, terwijl hij een stukje later voor die winkel aan het uitrusten is van z'n bijna dood ervaring.

9. 'loot' iedereen die je afknalt. Ze hebben leuke spullen die je kunt verkopen.

10. Stel je HDR tv goed in vóórdat je de HDR in de game gaat aanpassen. Kijk ook of je TV (en console) de 'enhanced HDMI' en de color space BT2020 instelling heeft (extra volle kleuren). De BT2020 setting inschakelen op de Xbox One X en m'n tv gaf een wereld van verschil voor de games.

spreadthehate

De Legendary Whitebuck-spullen moet je niet zomaar verkopen. Zodra je de 'fence' hebt ontgendeld kan je daar het gewei verkopen voor een buck trinket. Hiermee krijg je veel sneller prestige huiden. Huiden kan je verkopen aan de trapper voor een mooie outfit.

EnkiEridu

Unlimited goudstaven kan je krijgen als je deze video volgt.

Meer weten over Red Dead Redemption 2? Lees ook:

Dit artikel delen:

Lees meer

Sony brengt PlayStation 4 Pro met 2 TB uit in Japan BioWare onthult details over Javelin-suits in Anthem
0

Reacties op: Tips van de Gamer.nl-community voor Red Dead Redemption 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.