Special

Nieuwssamenvatting E3 2017: Ubisoft-persconferentie

Beyond Good & Evil 2 en veel nieuwe titels

Geschreven door Michel Musters op
Ubisoft knalde er flink in met zijn persconferentie met bekende franchises, nieuwe titels en de terugkeer van een oude bekende. In dit overzicht staat al het nieuws.

Beyond Good and Evil 2 aangekondigd

Ubisoft heeft tijdens de E3-presentatie officieel Beyond Good and Evil 2 aangekondigd.

Beyond Good and Evil speelt zich af voordat Jade, die in deel 1 de protagonist was, is geboren. Spelers mogen de kleurrijke setting van System 3 verkennen, en kunnen dat ook samen met vrienden doen door middel van een naadloze coöp-modus. Uit de trailer wordt duidelijk dat System 3 is bevolkt met talrijke rassen en culturen en dat piraterij goed verdient.

Creative Director Michel Ancel is zich bewust van de hoge verwachtingen: "We werken aan een sci-fi ruimteopera, een spel waarin spelers vechten voor hun vrijheid, samen met onvergetelijke personages, en een prachtig en enorm zonnestelsel verkennen. Dat alles met de sfeer van Beyond Good and Evil."

Wanneer Beyond Good and Evil 2 verschijnt en voor welke platform is nog in nevelen gehuld.

Lees hier het hele nieuwsbericht.

Mario + Rabbids Kingdom Battle komt eind augustus uit

Veel details over de nieuwe Rabbids-game waren al uitgebreid gelekt, maar nu heeft Ubisoft hem officieel getoond op zijn E3-persconferentie: Mario + Rabbids Kingdom Battle.

Shigeru Miyamoto kwam bij de persconferentie van Ubisoft op de E3 de nieuwe Rabbids game inluiden samen met Ubisoft-directeur Yves Guillemot. Mario + Rabbids Kingdom Battle is een turn-based avontuur/actiespel waarin Mario het samen met twee Rabbids opneemt tegen kwaadaardige Rabbids in encounters.

Mario + Rabbids Kingdom Battle bevat acht speelbare personages, die allen individuele skill trees hebben. Zo heeft Mario een kracht waarmee hij buiten zijn beurt om vijanden kan beschieten. De campaign zou ongeveer twintig uur duren en is zowel in co-op modus als in singleplayer speelbaar.

Mario + Rabbids Kingdom Battle komt op 29 augustus uit, exclusief voor de Nintendo Switch.

Lees hier het hele nieuwsbericht.

Het oude Egypte van Assassin's Creed: Origins

Ubisoft heeft tijdens zijn E3-presentatie een nieuwe trailer laten zien van Assassin's Creed: Origins.

De game speelt zich af tijdens de begindagen van het broederschap van Assassins, in het oude Egypte. In de game kruipt de speler in de huid van Bayek, de laatste Magi, die het land beschermt tegen kwade krachten.

Assassin's Creed: Origins komt op 27 oktober uit op Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Lees hier het hele nieuwsbericht.

Ubisoft kondigt piratengame Skull and Bones aan

Ubisoft heeft tijdens zijn E3-presentatie Skull and Bones uit de doeken gedaan, een game waarin speler het bevel voeren over een piratenschip.

De game speelt zich af in 1712. In de trailer zijn verschillende kapiteinen, waaronder een vrouwelijke kapitein, te zien die het op hun schepen tegen elkaar opnemen. De game is geïnspireerd door de zeegevechten uit Assassin's Creed: Black Flag, maar Skull & Bones moet tactischer worden.

Spelers kunnen alleen of in co-op met vrienden in seizoenen het opnemen tegen andere spelers in een gedeelde online wereld. Het doel is om de ultieme piraat te worden. Ubisoft toonde een 5v5 PvP-modus waarin een gang piraten genaamt de cuttroats het tegen een andere groep genaamd de raiders opnemen. Het doel in deze modus was zoveel mogelijk loot verzamelen. Spelers moeten op de wind letten om tactisch voordeel te verkrijgen.

Lees hier het hele nieuwsbericht.

Ruimtegame Starlink: Battle for Atlas aangekondigd

Ubisoft heeft tijdens de E3-presentatie Starlink: Battle for Atlas aangekondigd voor de Switch, Xbox One en PlayStation 4.

Starlink: Battle for Atlas draait om het bevrijden van het Atlas-systeem van de Forgotten Legends, een ras van kwaadaardige robots.

Speler kunnen hun eigen ruimteschip aanpassen en de ruimte afspeuren naar nieuwe onderdelen. Dit ruimteschip kun je fysiek bevestigen aan de Switch-controller.

Lees hier het hele nieuwsbericht.

Overig nieuws

Dit artikel delen:

Lees meer

Gran Turismo Sport komt dit najaar naar PS4 Just Dance 2018 aangekondigd, verschijnt 26 oktober
8

Reacties op: Nieuwssamenvatting E3 2017: Ubisoft-persconferentie

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • coola

  • 13 juni 2017 00:39
  Shit ubisoft heeft geknald met de persco. Het is een geweldige tijd om een gamer te zijn.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Fpsbig

  • 13 juni 2017 00:50
  Ik heb alles alleen nog maar snel gevold tot nu toe ff snel gamet kijken en de podcast geluisterd. maar dit is de 1e nieuws samenvatting waar ik een wnthousiast gevoel van krijg. het zijn niet allemaal mijn spellen maar het is gewoon leuk als er veel niwuwe ips worden aangekondigd en dat heeft ubi zo snel te zien goed gedaan.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • ShadowKiller

  • 13 juni 2017 02:04
  Hoewel sony en njntendo nog moeten komen was dit gewoon de beste E3 presentatie. Veel verrassingen. Ik had kippenvel van BG&E2.; Nooit verwacht dat we die te zien zouden krijgen. Dat nieuwe black flag spel lijkt me ook super. Assassins Creed Origins wordt awesome. :D

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Millman7

  • 13 juni 2017 02:58
  ondanks dat Ubisoft een wat mindere naam heeft gemaakt door downgrades en repetitieve spellen was ik toch wel aangenaam verrast van wat Ubisoft allemaal heeft laten zien tijdens de conferentie

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • haastnooit

  • 13 juni 2017 08:54
  Even kijken, Ubisoft doet een game met Mario (en konijntjes!) en het is nog onduidelijk waar Beyond Good and Evil 2 uitkomt. Zouden de geruchten dan waar zijn dat ie alleen op de Switch uitkomt?
  Skull and Bones zag er wel cool uit, die ga ik in de gaten houden.
  Starlink lijkt me ook wel leuk, maar niet heel bijzonder.
  AC heeft me vooralsnog niet helemaal kunnen overtuigen, wederom setting erg cool en grafisch ziet het er vooralsnog fantastisch uit, maar de nieuwe gameplay heeft me nog niet kunnen overtuigen. En het feit dat ze de nieuwe gameplay niet hier op de E3 laten zien is een teken aan de wand. Wat hebben jullie met dat extra jaar gedaan Ubisoft?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • obi-twan kenobi

  • 13 juni 2017 10:47
  Ubisoft was cringe (vooral die Mario rabbits presentatie) tot het moment dat Far cry 5 en beyond good and evil 2 werden getoond, daardoor alsnog hyped. Jammer dat beyond 2 alleen cgi trailer was, maar houd van de sfeer. AC ziet er mooi uit, maar ik knapte af op de gameplay na de show. Het oogt trager en animaties en gezichten van mensen konden niet tippen aan de prachtige omgeving.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Teknootje

  • 13 juni 2017 10:55
  Enige interessante is Beyond Good & Evil 2. Al is het daar nog maar afwachten qua gameplay gaat worden. Dat Skull & Bones is gewoon een World of Warships, maar dan met antieke bootjes. zit ik niet op te wachten.

  Mario + Rabbids kan leuk worden als party game. het heeft in elk geval leuke humor, evenals beyond good & evil 2 :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • HighNesZ

  • 13 juni 2017 16:43
  Trailers maken kunnen ze wel daar bij Ubisoft. Helaas kan ik niks met trailers van Ubi gezien de slechte opleveringen van de laatste jaren.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.