Special
De Grote Pakjesprijsloop Stream V5 GAMER.jpg

Bied nu op speciale items voor de Grote Pakjesprijsloop

Alles voor de vluchtelingen

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Je hebt het gisteren al kunnen lezen: op 20 april gaan Tjeerd en Cody (kilo)meters lopen om geld in te zamelen voor de vluchtelingenhulporganisatie UNCHR, dat zich inzet voor onder andere vluchtelingen uit Oekraïne. Daarnaast worden er unieke voorwerpen geveild om nog meer geld (en meters) op te halen en die veiling is nu live!

Inmiddels heeft de oorlog in Oekraïne geleid tot de grootste Europese vluchtelingencrisis sinds de Tweede Wereldoorlog en maakt elke vorm van hulp een groot verschil. UNHCR, de vluchtelingenhulporganisatie van de Verenigde Naties, zet zich in voor veilig onderdak, schoon drinkwater medische zorg en andere essentiële zaken. Daar kan jij bij helpen.

Tijdens de stream gaan de heren een meter lopen voor elke euro die gedoneerd wordt. Naast de donaties van de stream, is er ook een veiling aan de gang die tot en met 22 april loopt. Iedereen kan een bod plaatsen op een van deze (of meerdere) kavels. Voor meer informatie over de actie en de stream, klik hier.

Deze kavels zijn vanaf nu live en kunnen de biedingen dus los gaan! Alle opbrengsten van deze veiling worden aan het UNCHR gedoneerd en daarom moedigen wij ook iedereen aan om te gaan bieden op deze toffe kavels.

Hieronder vind je een lijst met alle kavels die onderdeel zijn van de veiling. Als je de werkelijke veiling zelf wil bekijken, klik dan hier.

Dit artikel delen:

Lees meer

Review: SteelSeries Arctis 7P+ Wireless-gameheadset Overwatch 2-personage Sojourn uitgebreid getoond
2

Reacties op: Bied nu op speciale items voor de Grote Pakjesprijsloop

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  TPpower

  • 19 april 2022 10:14
  Ziet er nice uit

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  TPpower

  • 19 april 2022 10:15
  goed dat jullie dit doen voor het goede doel

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.