Sinds dinsdag heeft Gamer.nl last van een storing op de mediaserver. De technische afdeling werkt aan een oplossing, maar door de omvang van het probleem is het een tijdrovend proces. We verwachten dat vanaf maandag alles weer naar behoren werkt.

Momenteel kunnen we geen nieuwe afbeeldingen uploaden, zowel in artikelen als op de frontpage. Zoals je wellicht gemerkt hebt staat daarom al lange tijd dezelfde afbeeldingen uitgelicht bovenaan de website. Wel is het mogelijk om bestaande media op de server te gebruiken.

De problemen betekenen niet dat we geen nieuwe artikelen plaatsen. Dit weekend lees je op Gamer.nl reviews van onder andere Dead or Alive 5 Last Round en Alto's Adventure, een terugblik op Vanquish, een vooruitblik op de nieuwe Sid Meier-game Starships, en meer.

Origineel bericht dinsdag 25 februari: De technische storing heeft als gevolg dat we geen screenshots, topplaatjes op de frontpage en ander beeldmateriaal kunnen uploaden. We werken met man en macht om de problemen te verhelpen. Nieuwsberichten kunnen we gewoon blijven plaatsen, zij het zonder eventueel (zelf geüpload) beeldmateriaal.

Zoals je in recente redactieposts van hoofdredacteur Michel Musters kunt lezen is Gamer.nl druk bezig met het bouwen van een nieuwe website. Tot het zover is doen we er alles aan om de huidige, technisch verouderde website omhoog te houden. Helaas komen we steeds vaker fouten als deze tegen.

We kijken daarom reikhalzend uit naar het moment dat we het nieuwe Gamer.nl in zijn definitieve en werkende vorm aan jullie kunnen presenteren. Middels redactieposts blijven we jullie op de hoogte houden over de voortgang.

We hopen de storing zo snel mogelijk te verhelpen. Onze excuses voor het ongemak.