Zoals eerder deze week vermeld, valt Gamer.nl vanaf 1 augustus onder een nieuwe uitgever met nieuwe plannen. De afgelopen week vroegen we al om feedback van de bezoekers. Jullie hebben je uitgebreid laten horen onder de artikelen en via de e-mail (feedback@gamer.nl), we hebben al deze feedback al verzameld en in een groot document geclusterd. We hebben dus zeker alles gelezen en meegenomen.

De opmerkingen over bijvoorbeeld het commentsysteem, de Top 100 en de soms wat onovezichtelijke structuur van Gamer.nl sluiten aan bij wat zelf ook al hadden opgemerkt. We zijn ook blij dat sommige leden al hebben aangeboden om bij te dragen aan een mooiere toekomst van Gamer.nl. Dat soort gebaren waarderen we enorm en we gaan daar graag gebruik van maken als het goede moment daar is. Op dit moment zijn we vooral zoveel mogelijk feedback aan het verzamelen om zo de wenslijst zo compleet mogelijk te maken en op de juiste manier in te delen. Daarom ook nog dit Twitter-vragenuurtje.

Wellicht heb je nog losse vragen over de verhuizing of ben je benieuwd naar hoe wij tegenover bepaalde zaken denken.Vragen of opmerkingen kun je sturen aan @GamerNL. Wij zullen deze dan zo direct mogelijk proberen te beantwoorden. #dtv