[GTA 3 Spoiler Alert]

Ive got your precious Maria. If you dont want her face to look like she fell out with the butcher bring $500,000 to the Villa at Cedar Grove.

Nu leek een half miljoen me nogal veel voor zo'n zwartharige sloerie, maar ik kon nog wel wat kleingeld missen. Helaas bleek het een val te zijn van de sluwe Colombianen en moest ik met het nodige geweld duidelijk maken dat ik niet langer in de villa wilde blijven. Daarna was het een koud kunstje om Maria te redden en mijn ex een enkeltje naar warmere oorden te bezorgen.

THE END

WTF, the end......AARGH ik heb Grand Theft Auto 3 uitgespeeld en ik wist het niet eens. Normaal werk je toe naar een hoogtepunt, verwacht je een eindbaas met vier hoofden en zes armen, maar nee, niet in GTA3. Het was dan ook een raar gevoel om te zien dat je zo abrupt "klaar" bent. Gelukkig heeft spel genoeg replay waarde om op mijn HD te blijven, maar een "leuk" einde is anders. Aan de andere kant ben ik blij dat ik het GTA project volbracht heb, zo staat niets meer in de weg om me volledig op WarCraft III te storten.

Gelukkig nog maar 12 dagen wachten