Dit alles naar aanleiding van de problemen van de Amerikaanse lancering eerder deze week. Daarbij moesten mensen soms meerdere uren wachten voordat de game kon worden gedownload en moesten spelers soms tot wel een half uur wachten voordat de game gespeeld kon worden. Electronic Arts heeft aangegeven dat het voor de internationale lancering voorbereidingen heeft getroffen en dat het een soepelere lancering verwacht. Wij zijn benieuwd of dat ook zo is.

Wij vragen daarom aan alle Gamer.nl-lezers om onder dit bericht aan te geven hoe alles gaat. Of je laat een berichtje achter op Twitter, gericht aan @GamerNL Waar we naar op zoek zijn is antwoorden op vragen als: Is de download gewoon soepel? Werkt alles helemaal naar behoren? Dat horen we graag - en natuurlijk mag je ook gelijk je nieuwste creatie tonen aan de rest van het publiek.

Ook wij gaan vannacht thuis aan de slag met de game en zullen het online gedeelte uitgebreid testen, onze recensie kun je in de loop van volgende week verwachten. In de loop van morgenochtend zullen wij een kleine round-up schrijven met jullie ervaringen (en hopelijk ook creaties).