Terwijl we in een verhitte discussie zaten over welke straat in Den Haag de mooiste dames van plezier zitten en of de meesten import zijn of niet, kwamen we achter het schokkende feit dat er nog geen insider stond voor vandaag.

Dus tussen alle intelligente diss-cussies, rare oma's die ons bellen omdat ze een doktor willen hebben en de allerdaagse drukte keek Joran me aan en zei: ,, Deniax, jij gaat de insider voor vandaag schrijven''

Omdat ik weet wat er gebeurd als ik nee zeg tegen Joran ( /me herrinert zich taferelen met een latex masker incl rode mondbal) heb ik deze verantwoordelijke taak geaccepteerd.

Ik sta bekend als een enorm criticus. Niks is goed in deze wereld en alles moet anders. Echter, ik merk aan mezelf dat ik de laatste tijd niet mezelf ben.

Neem nou de Pleestation 2. Ik heb de ontwikkeling van het apparaat met veel interesse gevolgd, maar toen het machientje van Sony eenmaal uitkwam was ik uitermate teleurgesteld en had mijn hoop op de Xbox gevestigd.

Vooral de spellen die uitkwamen op de PS2 zijn teleurstellend, alsmede het feit dat ik me helemaal kapot erger aan het irritante ,,veeg effect'' wat ik in elk PS2 spel tegenwoordig zit als het beeld snel beweegt.

En nu ben ik sinds een aantal dagen de gelukkige bezitter van een PS2.

Waarom heb ik hem dan gekocht?

Dat, mijn lieve kijkbuiskinderen is een goede vraag die mij lang zal boeien.

Is het om GTA3, is het om Tony Hawk 3 of toch voor MGS2? Niemand die het weten zal.

Ik sta ook bekend als een enorm CU2 hater. Dat de meeste posters daar een IQ heeft van een gemiddeld poffertje en zoveel mogelijk ,,vriendjes'' probeert te krijgen of, nog erger, er een date uit probeert te krijgen vind ik lachwekkend.

Iedereen vertelt daar zijn/haar verhaal, compleet gezien uit zijn/haar ogen.

Zo krijg je een ontzettend vertekend beeld van de persoon in kwestie waarmee je een ,,vriendje'' wilt zijn. CU2 persoonlijk? Bwuehehehe

En toch heb ik sinds een weekje een eigen CU2 account. ,,Waarom heb je dan een account geopend hypocriete eikel?!'' , vraag je jezelf dan af.

Tja en ook dat is een goede vraag die ik mezelf stel. Is het om de wodka die ik achterover had geslagen, waren het de overtuigende krachten van Shelly (IRC), of was het omdat ik wilde weten hoe mensen op mijn compleet idiote CU2 pagina (Deniax's CU2 pagina ) zouden reageren?

Niemand die het weten zal.