Maar liefst 8 jaar en 4 maanden geleden schreef ik hier op Gamer.nl mijn eerste artikel. Het was een preview van Need for Speed: Motor City, een massive multiplayer race-game die bekend kwam te staan als de grootste flop ooit in de serie. En het was een artikel dat het begin van Gamer.nl en m'n carriere betekende. Vandaag was mijn laatste dag als manager van Gamer.

Gamer.nl heeft door al die jaren verschillende eigenaren gekend (waaronder Tweakers, GamePoint, enkele jaren binnen m'n eigen bedrijfje en sinds 2 jaar bij Sanoma Men's Magazines), maar gelukkig had ik de mazzel al die tijd de website te kunnen runnen. Dat met de ondersteuning van een grote groep vrijwilligers en enkele werknemers, waarvan ik er ondertussen meerdere tot mijn goede vriendenkring mag rekenen.

Buiten de verschillende ontwikkelingen aan Gamer.nl als site ben ik ook sterk betrokken geweest bij het ontplooien van nieuwe initiatieven zoals Games in Concert, Gamer Magazine en een hoop kleinere projecten. Dat was erg leerzaam, maar ook bijzonder leuk om te doen. Een concept zien groeien vanuit je hoofd tot een concert met 20.000 bezoekers dat luistert naar gamemuziek is onvoorstelbaar. Ik zal hier leuke herinneringen aan overhouden.

Per 1 Maart komt er voor mij aan die tijd een einde en vertrek ik bij Gamer.nl als manager, om me op nieuwe uitdagingen te richten. Mijn werk aan Gamer zal worden overgenomen door Iris van Schouten, die de laatste jaren al meer het publieke gezicht was geworden van de site.

Ik wil hierbij dan ook iedereen bedanken waarmee ik de afgelopen tijd heb mogen samenwerken, waaronder de medewerkers, vrijwilligers van Gamer.nl en natuurlijk de trouwe bezoekers van de site.

Wie weet tot een volgende keer!

Jimmy van der Have