De verhuizing betekent dat we bij Gamer.nl de kans krijgen om onszelf opnieuw op de kaart te zetten en een nieuwe koers te varen. Dat worden spannende tijden waarbij we ook graag van jullie - de trouwe bezoekers van Gamer.nl  - horen hoe jullie de toekomst van Gamer.nl zien.

Daarom willen we de komende tijd jullie mening vragen over twee belangrijke onderwerpen: de technische kant van Gamer.nl en anderzijds de redactionele formule. We horen graag wat je van het huidige Gamer.nl vindt, wat er goed en ook minder goed gaat, wat we zouden moeten verbeteren en welke kansen jullie voor de toekomst van het merk zien.

We horen jullie graag

Later vanmiddag verschijnt er op Gamer.nl een post waarin we je een aantal vragen willen stellen over hoe jullie de techniek van Gamer.nl vinden. Uit een lezersenquête, een half jaar geleden gehouden, kwam naar voren dat jullie Gamer.nl een relatief overzichtelijke en betrouwbare site vinden. Dat stemt positief, maar het betekent ook dat er nog ruimte voor verbetering is. Jullie ideeën en feeback zijn van harte welkom. Waar mogelijk zullen we ook direct in de reacties ingaan op eventuele vragen die je hebt.

Mocht je het niet zo zien zitten om onder de post van straks te reageren of niet kunnen wachten met je ideeën of vragen; feedback kan ook opgestuurd worden naar feedback@gamer.nl. We zullen deze serieus en snel proberen te beantwoorden. En uiteraard kun je ook al onder deze post je eerste feedback geven. 

Morgen willen we vooral ingaan op de redactionele formule van Gamer.nl. Verwacht morgen dan ook een post waarin we je zullen vragen waarom je Gamer.nl bezoekt, bezocht en waarom je Gamer.nl in de toekomst wil bezoeken.

Daarnaast hebben we aanstaande vrijdag om 16:00 nog een Twitter-vragenuur (@GamernL) waar we antwoord zullen geven op vragen over alles wat er maar speelt. Alle vragen die daarin voorbij komen plaatsen we ook nog op maandag door in een artikel met uitgebreidere reacties waar nodig.

En wat daarna?

We zullen alle feedback verzamelen en bundelen met onze eigen ideeën en wensen voor de toekomst van Gamer.nl. Op deze manier komen we tot een krachtig nieuw concept waarover we in de nabije toekomst meer over kunnen vertellen. Het is onze ambitie om gedurende het uitstippelen van onze nieuwe koers de bezoekers zoveel mogelijk te betrekken bij het proces en inzichtelijk te maken. Deze intensieve kick-off krijgt dus zeker een vervolg.

Korte agenda:

-       Di. - 17:30 – Redactiepost: de techniek van Gamer.nl?

-       Wo.  -12:00 – Redactiepost: de redactionele formule van Gamer.nl?

-       Wo – 17:30 – Terugkoppeling over techniek

-       Do – 17:30 – Terugkoppeling over redactionele formule

-       Vr. - 16:00 – Twitter-vragenuurtje

-       Ma. - 12:00 – Terugkoppeling Twitter-vragenuur