Beste lezers, morgen vertrek ik voor een hele tijd uit Nederland. Samen met mijn broertje ga ik een aantal maanden rondreizen door Zuid-Amerika. Eind juli zijn we weer terug. Uiteraard moeten jullie mijn bijdrages voor Gamer.nl dan even missen. Als het goed is pak ik mijn werkzaamheden hier weer op als ik terug ben, mits ik niet door de FARC ben ontvoerd of in een afgrond in de Andes flikker.

Maar, als gamer zijnde kan ik natuurlijk niet zó'n lange tijd zonder mijn favoriete hobby, dus de PSP wordt meegenomen. Dat is wel lekker in het vliegtuig, ook met muziek en films. Qua games zit ik met Killzone: Liberation, Daxter, Ratchet & Clank: Size Matters, Grand Theft Auto: Vice City Stories en God of War: Chains of Olympus wel goed. Die laatste heb ik overigens nog op de valreep van mijn gewaardeerde collega Hewy geleend, die hem voor de hands-on preview heeft uitgespeeld.

Nu moeten jullie niet denken dat ik daar de hele tijd aan het gamen ben, het is meer iets voor even tussendoor of als ik uitgeput op de hotelkamer lig. Het wordt namelijk vooral Spaans leren (de eerste zes weken), vrijwilligerswerk en rondreizen. We zien wel waar we terechtkomen en we hebben dan ook niet zoveel gepland. We gaan heen en terug via Lima en wat er tussendoor gebeurt blijft vooralsnog in het ongewisse.

Voor nu dus tot lezens, de PlayStation 3 debug komt in goede handen terecht en ik ga lekker chillen in Zuid-Amerika! Hasta la vista!