Jaarlijks vindt richting het einde van augustus Gamescom in Keulen plaats. Dit is één van de grootste gamebeurzen ter wereld en ook Gamer.nl is aanwezig om verslag te doen van dit grootse evenement. We zitten nu volop in de voorbereiding op de beurs en de eerste afspraken zijn al gemaakt. 

Wat vind je nu in het dossier?

Om eerlijk te zijn: nog niet heel veel. Zoals gezegd zijn we druk bezig met het maken van afspraken met verschillende uitgevers en we verwachten dat zo'n week voor Gamescom we daar nog steeds wel mee bezig zijn. Afspraken die wel gevallen zijn, zijn onder meer met Sony (ook de persconferentie), Electronic Arts en Ubisoft. Maar de Nintendo's en Microsofts van deze wereld moeten we nog even spreken. 

Ook vind je in het dossier nu al een achtergrondverhaal voor als je toch nog twijfelt om zelf af te reizen naar Gamescom/Keulen. Hier en daar zijn er ook al wat nieuwtjes geweest over de aanstaande beurs, zoals dat er waarschijnlijk een nieuwe Xcom te bewonderen is. 

Wat gaat er nog in het dossier komen?

Werp een blik op het dossier van 2012 en je krijgt een aardig idee. Een karrenvracht aan vooruitblikken, een waterval aan video's en last but not least: nieuws! De verwachting is dat Sony en Microsoft opgaan voor een nieuwe boksronde. De kans is aanwezig dat we al releasedata van de PlayStation 4 en Xbox One te horen krijgen. Daarnaast zijn we met foto(camera) aanwezig op de beurs en hebben we onder meer interviews met verschillende ontwikkelaars. Kortom, meer dan genoeg. Hieronder vind je een kek plaatje dat je leidt naar het Gamescom 2013-dossier. Is dat te hip voor je, dan hebben we ook een directe link voor je.