Aankomende vrijdag verlaat ik voor het laatst het GamerNL kantoor als fulltime werknemer. Na vijf jaar mij te hebben ingezet voor de website Gamer.nl en later de aan de website gerelateerde projecten ga ik een andere uitdaging aan.

In de vijf jaar die ik heb gewerkt bij GamerNL heb ik de meest vage dingen meegemaakt. Van het uitbranden van Jimmy’s jeep, tot het hele debacle rond de Xbox die tegen het hoofd van een forum-admin zou zijn gegooid. En iedere keer dat de gehele community er compleet op dook kreeg ik een grijns op mijn gezicht. Er is eigenlijk niets beters dan een groep mensen die elke dag met elkaar het laatste nieuws over de nieuwste games delen.

De afgelopen vijf jaar hebben ook in het teken gestaan van verschillende skins waarvan afgelopen mei de nieuwste is verschenen. Hoe de community en de industrie er op reageerde was voor het gehele team een opsteker en op dit moment worden er nog nieuwe features geïntegreerd die helaas in mei de deadline niet hebben gehaald.

Ik wil via deze insider iedere bezoeker van GamerNL bedanken voor de getoonde inzet en jullie loyaliteit. Het was een genoegen om elke dag te werken aan artwork, artikelen en nieuwe ontwerpen met in gedachten dat het door de community gewaardeerd zou worden.

Ook het GamerNL team dat gewoon lekker doorgaat zonder mij wil ik bedanken voor de leuke samenwerking in de afgelopen vijf jaar. Om te zien dat een hobby website uit kan groeien tot een bedrijf dat vaste medewerkers in dienst heeft is iets dat ik nooit zal vergeten. Ook hun inzet en gedrevenheid draagt dagelijks bij aan het succes van de website!

Als ik kijk naar wat er in de toekomst staat te wachten, de nieuwe features die de website zal gaan krijgen, het concert eind november in Utrecht en de vele dingen die de verdere toekomst zal brengen, zal GamerNL nog steeds mijn uitvalsbasis zijn voor mijn dagelijkse dosis gamenieuws.

Ondanks dat ik nog drie dagen werk zal verrichten bij GamerNL, wil ik jullie toch alvast bedanken! En natuurlijk zie ik jullie graag op 26 November bij Games in Concert of in de game The Chronicles of Spellborn waar ik vanaf 1 november aan zal werken.

Greetz!

Woof!

Michael Wolf Visser