Gisteren wisten we te melden dat de No One Lives Forever 2 demoversie uit was. En ik als fan van het eerste deel ging dan ook graag in de rij staan om het spel zo snel mogelijk binnen te halen. En het was het waard zeg! Want No One Lives Forever 2 heeft het allemaal: alles wat het origineel zo leuk maakte en nog veel meer. Vooral de humor in het spel is prachtig maar ook op het gebied van gameplay heeft men enkele erg leuke dingen bedacht.

Ik ben zelf ook goed te spreken over de AI in dit spel. Vooral in het Syberia level kan je leuke truukjes uithalen om de AI te misleiden of juist op het goede spoor te zetten. Het is erg mooi om te zien hoe ze naar je op zoek gaan wanneer ze je voetsporen in de sneeuw ontdekt hebben en je vervolgens met een lichtfakkel beschijnen wanneer je jezelf in een donker hoekje verstopt hebt.

Dit is alweer de zoveelste game die ik hoop op mijn must-buy lijstje heb gezet. Vanmiddag in de winkel Battlefield 1942 opgehaald en dat is waar ik me de komende twee schoolloze dagen maar mee bezig ga houden. In ieder geval tot No One Lives Forever 2 uit is! Was het leven maar oneindig, dan had ik tenminste de tijd om al die mooie games eens flink aan de tand te voelen.