Call of Duty: Black Ops 2 aangekondigd
Dat hij er aan kwam, was natuurlijk zeker, maar dat de game zich deels in 2025 af gaat spelen, is wel een verrassing. Activision onthulde de game met een eerste trailer en Gamer.nl ging op perstrip om meer te weten te komen over de shooter die op 13 november verschijnt.

Nintendo zet core gamer op eerste plek

Volgens Nintendo’s CEO Satoru Iwata krijgt de core gamer met de Nintendo 3DS en de Wii U de hoogste prioriteit. Volgens hem lag de focus van de Wii te veel op het aantrekken van nieuwe klanten.

Elder Scrolls-MMO aangekondigd

The Elder Scrolls krijgt volgend jaar een MMO in de vorm van The Elder Scrolls Online. Het spel wordt ontwikkeld door Zenimax Online Studios en speelt zich een millennium voor Skyrim af. De demon Molag Bal probeert de wereld van Tamriel op te slokken in zijn dimensie. Verder kent het spel drie verschillende facties die met elkaar de strijd aan gaan in player-versus-player-gevechten. The Elder Scrolls Online kent geen real-time combat zoals de eerdere games.

Company of Heroes 2 waarschijnlijk in 2013

Ontwikkelaar Relic komt waarschijnlijk volgend jaar met een nieuwe Company of Heroes-game. Het spel verlegt de focus naar het oostfront tijdens de Tweede Wereldoorlog, en geeft spelers controle over Russische soldaten in de steden Stalingrad, Moskou, Koersk en Smolensk.