We zijn best wel trots op deze nieuwe uitgave van ons halfjaarlijkse magazine. Dankzij een unieke samenwerking met Veronica Uitgeverij wordt het tijdschrift niet alleen zoals gebruikelijk geleverd aan abonnees van Gamer.nl, Autoweek, PlayBoy, Nieuwe Revu en KIJK en ligt hij niet alleen bij Bart Smit, we gaan ook naar alle abonnees van Veronica Magazine. Daardoor hebben we deze keer een oplage van 800.000 stuks, wat ons in één klap het grootste gamesmagazine van de Benelux maakt. In potentie kunnen 3 miljoen Nederlanders in aanraking komen met Gamer Magazine!

Zoals gebruikelijk staat Gamer.nl vol met brede, goed leesbare artikelen over de najaarstoppers, zoals Grand Theft Auto 5, Call of Duty: Ghosts, The Legend of Zelda: The Wind Waker HD en de najaarsline-up van Sony. Maar we hebben ook andere artikelen, bijvoorbeeld een verhaal over het ontstaan van twee belangrijke Nederlandse ontwikkelstudios. En wat te denken van vier toffe prijsvragen, waarbij je onder andere kans maakt op een zeer exclusieve Battlefield 4-gaming pc of de Deluxe Edition van Battlefield 4?

Goed, genoeg gepraat, je kunt het magazine nu zelf bekijken met één klik op de muis. Klik op de onderstaande cover om Gamer Magazine te bekijken.

Je kunt hem ook nog steeds gratis downloaden op de iPad via de Tijdschrift.nl app.