Goedenavond allemaal, zoals ik al eerder aankondigde wordt onze goedemorgen boodschap soms ook wat later online gesleurd, maargoed. Gisteren heb ik onder het genot van een stel breezers en een zak cheese union chips American Pie 2 gekeken en óh wat was hij weer leuk.

Hoewel het verhaal minder is, heeft de film haar feeling zeker behouden. Stiffler is weer meesterlijk en ook Jim's dad is lachwekkend vervelend. Het is jammer dat de film mist wat deel 1 wel had, iets om naar toe te werken. Een echt verhaal kent de film niet, het is meer het uitmelken van het succes, maar dan in de positieve zin.

Ook op games gebied gisteren nog het een en ander doorgemaakt, de installatie van Factory Tycoon verliep vlekkeloos maar na het opstarten van de game kreeg ik gelijk een prachtige error naar m'n kop gesmeten. Het mailtje naar de Davilex crew is inmiddels verzonden en het is dan ook een kwestie van tijd voordat de fout gevonden is.

Nog een prettige avond toegewenst, ik zal, net zoals iedere dag deze week, weer in de boeken moeten kruipen.. welke gek heeft het vak ANW uitgevonden