Het lijkt misschien dat deze sectie een halve filmsectie is geworden, maar ik moet eerlijk toegeven dat er niet veel anders is dat ik de laatste tijd doe.

Nadat ik tot de ontdekking kwam dat de bioscoopzaal met Oceans 11 weer volledig vol zat probeerde ik m'n geluk bij die andere veel gehypte film: Behind Enemy Lines. Het nieuwe oorlogspectakel dat zich afspeelt midden in Bosnie zou toch voor een spannend avondje uit moeten zorgen. Oorlogs-entertainment for the masses.

Naar mijn mening heb ik de laatste maanden een geen beroerdere film kunnen zien. De mislukte poging van Gene Hackman om sympathieke vliegdek-commandant te spelen is misschien nog de minste ergernis in deze volledig-volgens-het-boekje film.

Niet enkel ontbreekt de actie en spanning volledig, maar zit je naar één grote marine-commercial te kijken waarbij opoffering, dikke tranen en stoere heldenmoed je op een volledig doorzichtige manier door je strot geduwd word. Een 2 uur lange renmarathon waarbij je even wakker schrikt om 10 spannende minuten mee te maken.

Maar goed...na alle filmfrustratie natuurlijk nog even een kort verhaaltje over mijn Xbox ervaringen. Halo blijft een enorm lekker spel, ondanks Bob's verwijten dat ik geen goede buggy-bestuurder zou zijn.

Na het spelen van Amped en Abe's kan ik enkel nog maar dromen van games als Wreckless en Unreal Championship. En met een beetje geluk prijkt er over een maandje ook een mooi zwarte doos bij de tv.

Nog een paar nachtjes slapen...