Vorige week viel natuurlijk The Elder Scrolls Online ontzettend op, maar ook Company of Heroes 2 lekte en een stand-alone uitbreiding van Saints Row: The Third dook plots op. In volle vaart dendert de industrie verder en we zijn ervan overtuigd dat er voor de E3 nog wel een paar mooie aankondigingen bij gaan komen. Maar goed, dit is een traject dat vanzelf loopt, daar gaan we lekker in mee. We grijpen op Gamer.nl deze week aan om terug te kijken op de afgelopen E3. Wat is er terecht gekomen van al die mooie praatjes tijdens de persconferenties van Microsoft, Sony en Nintendo? En we kijken ook terug op de meest bizarre persconferentie ooit.

Daarnaast kijken we deze week ook naar de auction house van Diablo III, elk bericht dat daarover verschijnt, maakt de tongen nogal los – en wellicht is dat ook volledig logisch. In de MMO-update van deze week staat de game Eligium centraal en we kijken deze week ook naar het bizarre Battleship; een first-person shooter naar aanleiding van de film gebaseerd op het bordspel. Volgt u het nog?

Dan nog even wat we eind vorige week hebben uitgevreten. Tijdens de redactievergadering van afgelopen vrijdag hebben we met zijn allen een eerste voorzichtige kick-off gegeven aan een spannend nieuw project en in de loop van deze week krijgt iedere Gamer.nl-redacteur een pittige thuisopdracht. Maar wat dat is, dat houden we nog even onder de pet.

En als laatste dan nog even over het pc-artikel van gisteren, we konden het onderstaande plaatje wel waarderen en het vatte de insteek wel goed samen. Dus deze week maar een tegenartikel ‘zeven redenen waarom je geen game-pc moet kopen’? ;-)