Redactiepost

Deze week op Gamer.nl: Veel previews en achtergrond

Wat valt er deze week op Gamer.nl te lezen?

Geschreven door Michel Musters op

In deze week op Gamer.nl neemt de hoofdredacteur van de website even de tijd om je te vertellen wat voor artikelen je deze week kunt verwachten. Ook worden er diverse andere gerelateerde zaken uit de doeken gedaan zodat je een beeld krijgt van hoe het er achter de schermen van één van de grootste gamesites van Nederland aan toe gaat.

Het jaar is nog maar net begonnen en de gamereleases zijn nog vrij schaars, maar dat houdt ons niet tegen om de site vol te gooien met interessante content. 

We zijn sinds vorige week begonnen met het plaatsen van previews van games die dit jaar uitkomen en tot nu toe nog vreselijk onderbelicht zijn. Denk bijvoorbeeld aan Drift Stage en Gravity Rush 2 - spellen waar we veel van verwachten en die het verdienen om alvast in het zonnetje gezet te worden. Daar gaan we deze week lekker mee door. Denk aan games als P.A.M.E.L.A, Firewatch en Mighty No. 9. 

Daarnaast komen de eerste (kleinere) games ook mondjesmaat uit. Daarom recenseren we deze week onder andere That Dragon, Cancer, Typoman en Trails of Cold Steel. 

Ook is er ruimte voor achtergrond. Zo lijkt dit het jaar van de spacesim te worden, en kijken we in een uitgebreid artikel naar de verschillende opties. Ook bestaat dit jaar PlatinumGames tien jaar. Deze talentvolle Japanse ontwikkelaar verdient het om eens uitgelicht te worden. En nadat we vorige week onze Top 10-lijsten van beste consolegames tot nu toe hebben geüpdatet, wordt het eens tijd om een lijst voor de pc te maken. Nu is het onmogelijk om de tien beste pc-games te kiezen, dus hebben we de lijst in tweeën gesplitst: een lijst met de tien beste pc-games die recent zijn uitgekomen, en een lijst met de echte klassiekers.

Tot slot werken we achter de schermen ook druk aan nieuwe rubrieken, waar je deze week wellicht al enkele van gaat zien. We zullen alvast twee voorbeelden geven. In een nieuwe rubriek geven Gamer.nl-redacteuren aan voor welke game(s) ze een bepaald gedeelte van hun pc geupgrade hebben. Dat levert een aantal mooie, persoonlijke verhalen op. Een andere rubriek draait helemaal om de grondleggers van bepaalde genres. Er zijn bepaalde ontwikkelaars die een game hebben gemaakt die eigenlijk aan de bakermat stond van een compleet nieuw genre. Die ontwikkelaars en games gaan we de komende maanden belichten.

Genoeg interessante content dus dat je bezighoudt tot de echt grote titels volgende maand binnen beginnen te stromen. Geniet ervan!

Bron: null

Dit artikel delen:

Lees meer

'Einde Uncharted 4 maakt vervolg met Nathan Drake moeilijk' Te bang om te gamen - Gamer.nl Podcast 47
2

Reacties op: Deze week op Gamer.nl: Veel previews en achtergrond

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  ShadowX

  • 11 januari 2016 09:53
  Ben wel benieuwd naar de Preview van Firewatch.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Jeffreybond

  • 11 januari 2016 17:31
  Komt het Gamejournaal ooit nog terug vond het altijd erg leuk om naar te kijken.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.