Redactiepost

Deze week op Gamer.nl: nagenieten en vooruit kijken

En natuurlijk de Rainbow Six Siege-review

Geschreven door Michel Musters op

In deze week op Gamer.nl neemt de hoofdredacteur van de website even de tijd om je te vertellen wat voor artikelen je deze week kunt verwachten. Ook worden er diverse andere gerelateerde zaken uit de doeken gedaan zodat je een beeld krijgt van hoe het er achter de schermen van één van de grootste gamesites van Nederland aan toe gaat.

Ja, ik weet het, deze post verschijnt op maandagochtend, maar stiekem heb ik deze op zondag al geschreven. Het waait en regent buiten, maar ik zit met een heerlijk warme kop thee voor mijn laptop deze tekst uit te typen terwijl de rustgevende klanken van Beethoven mijn trommelvlies kietelen. Ik ben vooral nog een beetje aan het nagenieten van afgelopen week.

Want wat een mooie week vol met content was het. Twee grote events, The Game Awards en PlayStation Experience, brachten gigantisch veel nieuws. We hadden recensies van enkele grote games, zoals Xenoblade Chronicles X en Just Cause 3. En vrijdag hadden we natuurlijk de sinterklaasstream, waarbij we honderden toffe games en goodies hebben weggegeven. Aan de gelukkige winnaars: in de loop van de week gaan we proberen alle prijzen op de post te doen. Het is nogal een karwei, zo zul je begrijpen, dus heb wat geduld met ons.

Over geduld gesproken; dat hebben jullie afgelopen week sowieso moeten hebben. Een nieuwe update voor de site heeft een hoop dingen toegevoegd, vooral in de backend zodat we nog makkelijker te werk kunnen gaan, maar helaas waren er nog wat bugs die roet in het eten gooiden. Hierdoor waren voor sommige bezoekers berichten niet goed leesbaar (oplossing voor nu: CTRL+F5 indrukken of je cache legen) en worden er veel dubbelposts gemaakt in de comments. Deze problemen moeten aan het begin van deze week gelukkig verholpen zijn. Onze dank is wederom groot voor jullie geduld.

Deze week

Goed, over naar deze week. Hoewel natuurlijk niets zeker is, kan ik verklappen dat dit het moment is in het jaar wanneer het gamenieuws begint op te drogen. Bedrijven hebben hun games uitgebracht en gaan achterover leunen, hopend dat hun producten goed verkopen tijdens de feestdagen. Verwacht vanaf vandaag dus wat minder nieuws op Gamer.nl, maar we vullen de website natuurlijk wel met genoeg andere sterke artikelen.

We beginnen de week meteen goed met de recensie van Rainbow Six Siege, die we inmiddels een week uitgebreid hebben kunnen testen. Typisch een game die beter is om pas ná de release te recenseren, zodat het duidelijk is hoe hoog de kwaliteit ligt van de online multiplayer. In het geval van Rainbow Six Siege is dat immers de enige manier om de game te spelen. Overigens hebben we nog een aantal 'kleinere' recensies op stapel liggen, waaronder de futuristische Wii U-racer Fast Racing Neo en de uitbreiding van The Crew. En we blikken vooruit, want we mochten afgelopen week aan de slag met Xcom 2!

We gaan verder gestaag door met de Favorieten van de Redactie. We hebben al zeven games gehad en zijn nog wel een paar weken zoet met de favoriete games van onze redactieleden op te noemen. Dat levert, zoals je ongetwijfeld hebt gemerkt, vaar verrassende games en soms erg persoonlijke verhalen op.

Tot slot blijven we achter de schermen hard werken aan de Top 100 van 2016. De laatste vijf dagen van het jaar tellen we weer af naar de meest veelbelovende game van volgend jaar. Het wordt weer een mooie lijst, zo kunnen we al verklappen!

Geniet van de vele games die inmiddels uit zijn en vergeet niet af en toe Gamer.nl te checken voor de artikelen en de laatste aankondigingen qua nieuws!

Bron: null

Dit artikel delen:

Lees meer

Bèta Hitman komt in februari De virtuele revolutie - Gamer.nl Podcast 42
6

Reacties op: Deze week op Gamer.nl: nagenieten en vooruit kijken

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Red Dead Demon

  • 7 december 2015 09:29
  Zit heel stiekem toevallig een nieuwe Red dead tussen de top100? (vast niet)
  Ja ik blijf er over zeuren en ja, jullie hebben er geen invloed op. I know.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  MichelMusters

  • 7 december 2015 09:34
  Haha, nee die zit er niet in ;)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Garia666

  • 7 december 2015 10:10
  vond de sinterklaas actie erg geslaagd btw ik merk wel dat ik wat oud wortd voor dit soort zaken maar fuck it hehe :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  SamBeesems

  • 7 december 2015 13:09
  Je bent zo oud als je je voelt, natuurlijk. Dat verklaart ook waarom ik me doorgaans als 12-jarige gedraag, behalve na een nacht bier drinken. Dan voel ik me ongeveer 76.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Baukereg

  • 7 december 2015 15:24
  Nuclear Throne en Dirt: Rally zijn ook officieel uit. Beiden topgames in hun genre.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Cornish

  • 7 december 2015 16:43
  Met betrekking tot de website, kan het kloppen dat het profiel niet meer aangepast kan worden? Als ik op wijzigen klik gebeurt er niks, net als op de twee afbeeldingen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.