En toen was het 2015. Dat is het natuurlijk al vijf dagen, maar eerlijk gezegd zijn we vanaf vandaag pas weer allemaal terug op kantoor. Dat betekent dat we weer even moeten wennen aan het vroeg uit bed zien te komen, handjes moeten schudden op kantoor en bedenken wat we de komende weken op de website gaan plaatsen. Een nieuw jaar, een nieuwe planning, en die gaan we de komende tijd invullen.

We weten wel dat er deze week meteen een aantal recensies en artikelen verschijnen. Zo staat dan eindelijk Captain Toad: Treasure Tracker op stapel. De game kwam onverwachts nog eind vorig jaar uit en vandaag of morgen lees je op Gamer.nl of de puzzelgame je geld waard is. Ook recenseren we de eerste episode van The Detail, een crime noir adventure in een moderne stad die alleen al qua uiterlijk hoge ogen gooit. Verder hebben we een interview met niemand minder dan Shinji Mikami, de bedenker van Resident Evil en meer recentelijk The Evil Within.

Verder zijn we nog maar net bekomen van alle noeste arbeid die in de Top 100 van 2015 is gaan zitten, maar we zijn al druk bezig met het volgende project. En dat is, jawel, tromgeroffel, de nieuwe frontpage van Gamer.nl! Wij hebben er net zoveel zin in als jullie, want de huidige versie, hoe zeer hij ook naar ons hart staat, begint van ouderdom langzaam uit elkaar te vallen. Zonder dat we ons willen binden aan een tijdspanne, kunnen we zeggen dat het design goed opschiet en dat we hopelijk binnenkort meer kunnen onthullen!