Redactiepost

Deze week op Gamer.nl: Deus Ex en Gamescom-previews

Wat verschijnt er deze week op de site?

Geschreven door Michel Musters op

In deze week op Gamer.nl neemt de hoofdredacteur van de website even de tijd om je te vertellen wat voor artikelen je deze week kunt verwachten. Ook worden er diverse andere gerelateerde zaken uit de doeken gedaan zodat je een beeld krijgt van hoe het er achter de schermen van één van de grootste gamesites van Nederland aan toe gaat.

Gamescom is gekomen en gegaan, en zoals je in de nieuwe aflevering van de Gamer.nl Podcast kunt horen, zijn we niet weggeblazen door de beurs dit jaar. Natuurlijk, er waren weer veel nieuwe trailers en er kwam ook wel wat nieuws naar buiten, maar vergeleken met voorgaande jaren - en zeker met een soortgelijke beurs als E3 - gebeurde er relatief weinig spectaculairs.

Gelukkig zijn we als redactie wel op de beurs geweest om aankomende potentiële toppers te spelen en daar kun je deze en volgende week een hele lading aan previews van verwachten. Een kleine greep uit wat we allemaal in petto hebben qua previews: Dishonored 2, PES 2017, Call of Duty: Infinite Warfare, Mafia 3, Yooka-Laylee, Outcast Second Contact, Sea of Thieves, Prey en Vampire.

Ook belangrijk is dat deze week Deus Ex: Mankind Divided uitkomt, het vervolg op het prima Human Revolution. Hoewel we vanmiddag een uitgebreid artikel hebben over human enhancement technologies in de game en in het echte leven, kunnen we alvast melden dat we de recensie morgen op de dag van release nog niet online hebben. We wilden namelijk graag de pc-versie recenseren, en die wordt pas op de dag van release geactiveerd. Vanaf morgen gaan we dus als een bezetene aan de slag met de altijd coole Adam Jensen.

Verder hebben we nog genoeg in de planning staan - onder andere een nieuwe aflevering van Voorspel, waarvan de voorgaande editie een pittige discussie in de comments opleverde, en checken we Minecraft met een vr-bril op. Maar dat zie je allemaal vanzelf verschijnen deze week. Game on!

Dit artikel delen:

Lees meer

Op onderzoek in Thimbleweed Park Turtonator is ook van de partij in Pokémon Sun en Moon
0

Reacties op: Deze week op Gamer.nl: Deus Ex en Gamescom-previews

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.