Redactiepost

Deze week op Gamer.nl: Call of Duty: Experience 2016

Wat valt er deze week op de site te beleven?

Geschreven door Michel Musters op

In deze week op Gamer.nl neemt de hoofdredacteur van de website even de tijd om je te vertellen wat voor artikelen je deze week kunt verwachten. Ook worden er diverse andere gerelateerde zaken uit de doeken gedaan zodat je een beeld krijgt van hoe het er achter de schermen van één van de grootste gamesites van Nederland aan toe gaat.

Vijf jaar geleden reisde ondergetekende af naar Los Angeles om daar Call of Duty XP (kort voor Call of Duty: Experience) te bezoeken, een beurs die volledig draaide om de shooterfranchise. Dat gaf wel aan hoe gigantisch de reeks was geworden: twee volledige dagen alleen maar over Call of Duty, met een episch toernooi, de aankomende nieuwe Call of Duty-game speelbaar en vele toffe bezigheden voor de duizenden fans en journalisten die er op afkwamen.

Het is nu vijf jaar later, en hoewel we niet durven zeggen dat Call of Duty nog net zo allesomvattend groot is als in 2011, betreft het elk jaar nog steeds één van de, zo niet dé grootste release van het jaar. Activision houdt weer een Call of Duty XP-evenement, en natuurlijk zijn we er weer bij deze week. Redacteur Ron Vorstermans reist dit keer naar het zonnige Los Angeles om daar een aantal dagen de duisternis op te zoeken en alles te leren over bijvoorbeeld de multiplayer van Infinite Warfare.

Voor alle informatie rondom Call of Duty XP, Infinite Warfare en alle andere aankondigingen die van vrijdag tot en met zondag worden gedaan, moet je deze week dus op Gamer.nl zijn. Aankondigingen, livestreams van presentaties en hands-on artikelen, GNL is deze week de plek om alles over het evenement te weten te komen.

Buiten Call of Duty XP is er natuurlijk nog genoeg content. De recensie van Deus Ex: Mankind Divided verschijnt deze week nu we er voldoende tijd in hebben kunnen steken en we gaan ook aan de slag met World of Warcraft: Legion, die vanaf morgen beschikbaar is. Je kunt hier meedoen met een prijsvraag om de collector's edition van de uitbreiding te winnen! Andere recensies die je kunt verwachten zijn o.a. Metrico+, Grow Up en Metroid Prime: Federation Force. Verder hebben we natuurlijk nog een hele stapel Gamescom-previews in de planning, die je deze en volgende weken vanzelf ziet verschijnen!

Dit artikel delen:

Lees meer

Nogmaals halfuur gameplaybeelden Final Fantasy 15 CD Projekt Red maakt omzetcijfers bekend van eerste halfjaar 2016
0

Reacties op: Deze week op Gamer.nl: Call of Duty: Experience 2016

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.