Wat een weekend was dat jongens! De PlayStation Experience en The Game Awards hebben ons veel nieuwe games en trailers opgeleverd, waaronder nieuwe gameplaybeelden van Zelda Wii U en Uncharted 4. Maar ook titels als No Man's Sky en The Order: 1886 schitterden.

We zijn nu het resterende nieuws aan het 'opvegen', maar hebben tegelijk nog een aantal mooie previews voor jullie in petto. Wij waren namelijk ook op de PlayStation Experience aanwezig. Naast The Order: 1886 en Destiny-dlc The Dark Below, waarvan de previews al zijn verschenen, komt in de loop van deze week nog meer online, waaronder previews van Until Dawn en Bloodborne.

Verder gaan we gewoon verder met de favorieten van 2014 van de redactie dagelijks behandelen. Dat levert een hoop originele titels op die je niet zo snel zou verwachten. Zo behandelden we vorige week al games als Atelier Escha Logy en The Wolf Among us, maar ook grotere titels als Fifa 15 en Destiny.

Hopelijk hebben jullie afgelopen week ook genoten van onze Sinterklaasstream, die we samen met onze zustersites InsideGamer en PU.nl hielden. We hebben tijdens de stream een hoop mooie prijzen weggegeven die deze week op de post gaan!